Vanavond De Sims 4 Word Beroemd livestream over Creëer-een-Sim en acteren

De Sims 4 Word Beroemd

Vanavond zal de eerste van de in totaal drie livestreams van De Sims 4 Word Beroemd plaatsvinden. Tijdens deze livestream zal worden ingegaan op alle nieuwe kledingstukken uit Creëer-een-Sim en de acteercarrière, de nieuwe open carrière uit het uitbreidingspakket en een van de manieren om faam te vergaren.

Verwacht nu overigens nog niet te veel van de wereld en de overige gameplay te zien: dat volgt namelijk tijdens de respectievelijk derde en tweede livestream nog. De livestream vanavond begint om 20:00 uur Nederlandse tijd en duurt ongeveer een uurtje. Hieronder kun je het dan live volgen.

Update 21:15 uur: de herhaling staat online.

Als je cookies van derden blokkeert (in Google Chrome in ieder geval) kan het zijn dat de stream niet laadt. In dat geval kun je altijd nog direct op Twitch terecht.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *