12 Dagen Winterfeest evenement begonnen in De Sims Mobile

12 Dagen Winterfeest

Nu het voorbereidende Hartelijk Winterfeest evenement is geëindigd is het tijd voor het hoofdevenement deze feestdagen in De Sims Mobile: het 12 Dagen Winterfeest evenement. Zoals de naam al aangeeft is het een evenement van twaalf dagen waarbij je iedere dag tot aan kerst zes missies kunt voltooien. Mocht je benieuwd zijn naar de precieze taken van alle missies zodat je alvast vooruit kunt plannen kun je hier op Sims Community een volledige walkthrough vinden van het evenement.

Met het voltooien van deze missies verzamel je zuurstokken die je later kunt uitgeven aan verschillende beloningen in de vorm van kerstkleding en -decoratie, vergelijkbaar met hoe dat bijvoorbeeld ook bij het Halloween evenement ging. Als bonus voor het verzamelen van voldoende zuurstokken ontgrendel je ook verschillende exclusieve prijzen waarbij een van de hoofdprijzen ditmaal onder andere een kerstboom is. Zuurstokken kun in missies verzamelen, door het voltooien van speciale evenementen of de LamaZoon takenlijst, of soms bij het voltooien van gewone evenementen. Mocht je het Hartelijk Winterfeest evenement helemaal hebben voltooid en de bonusvoorwerpen hebben geplaatst, dan zijn de speciale evenementen grofweg een derde korter.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *