Community blog: De Sims x Baby Ariel-collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar

Baby Ariel

Simmers die De Sims 4 Word Beroemd hebben weten inmiddels dat Baby Ariel een van de nieuwe Sims uit dat uitbreidingspakket is. Baby Ariel is in het dagelijkse leven daadwerkelijk een Amerikaanse beroemdheid en die sponsordeal wordt nu ook verder uitgebreid tot buiten Word Beroemd alleen. Zowel De Sims 4 als De Sims Mobile en De Sims FreePlay krijgen namelijk allemaal een update met nieuwe content geïnspireerd op haar.

En nu, een raadsel.

Simmers, wie is achttien, ontzettend leuk en super schattig?

Oké, jullie hebben de titel misschien al gelezen. Het is inderdaad Baby Ariel!

En jij kunt je handen leggen op Baby Ariel-outfits in maar liefst drie games. Te beginnen. Vanaf. Nu. Check onderstaande om meer te weten te komen over alle leuke dingen die je kunt beleven in je favoriete De Sims-game!

De Sims 4

Als onderdeel van de update van de basisgame op de pc* (hierover morgen meer), kun je jouw Sims kleden in T-shirts, hoodies en sweatshirts geïnspireerd op Baby Ariel. Daarnaast kun je met het De Sims 4 Word Beroemd Expansion Pack* Baby Ariel zien zingen en gitaar spelen!

De Sims Mobile

Het casual comfort zet zich voort in De Sims Mobile met een Baby Ariel-collectie in Creëer-een-Sim. Leef je uit!

De Sims FreePlay

Deze collectie zou niet compleet zijn zonder wat FreePlay fun. Style je vrouwelijke volwassen Sims met dit speciale pakket, inclusief twee verschillende sweaters, voor een trendy-knusse look. Verkrijgbaar van 18 december 2018 tot 1 januari 2019, dus wees er snel bij.

Geef je Sims stijlvolle nieuwe Baby Ariel-outfits!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *