Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 tijdelijk gratis op Origin

Update: de aanbieding is inmiddels voorlopen.

Een week lang kun je De Sims 4 volledig gratis verkrijgen op Origin. Geen probeerversie of iets tijdelijks voor een weekje, maar echt de volledige versie. Het enige wat je hiervoor moet doen is voor 28 mei 2019 19:00 uur Nederlandse tijd De Sims 4 downloaden op Origin. Los van of je het ook speelt of niet in die periode, je hebt het spel dan voor altijd. Voor iedereen die De Sims 4 nog niet heeft (of het bijvoorbeeld alleen op de console heeft) dus absoluut een aanrader, want zelfs al zie je jezelf De Sims 4 niet gauw spelen, misschien dat dat later nog wel een keertje verandert.

| Origin: De Sims 4 |

De deal geldt overigens alleen voor Origin. De consolespellen zijn uiteraard nog relatief nieuw, dus die worden logischerwijs niet gratis weggegeven.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>