De Sims 4 Eiland Leven gameplaytrailer

De Sims 4 Eiland Leven

Nog een dag voordat De Sims 4 Eiland Leven in Nederland uitkomt! Om alvast in de stemming te komen is vandaag de officiële gameplaytrailer uitgekomen.

Morgen zal er om 20:00 uur Nederlandse tijd overigens een speciale twee uur durende livestream volgen waarin het pakket verder wordt uitgelicht. Ik en alle andere EA Game Changers hebben inmiddels ook al vervroegde toegang tot Eiland Leven, al denk ik niet dat ik zo heel veel content zal produceren voor vrijdag omdat ik doordeweeks gewoon weinig tijd heb. Een review zal daarom waarschijnlijk over zo’n drie weken volgen; in de tussentijd volgen hopelijk wel al een aantal gidsen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *