De Sims 4 Moschino aangekondigd

De Sims 4 Moschino

Na de teaser van gisteren volgt vandaag het officiële nieuws: De Sims 4 Moschino komt eraan. Dit accessoirespakket is ontstaan als gevolg van een samenwerking met het gelijknamige modehuis en brengt logischerwijs een hoop stijlvolle kleding met zich mee. De Sims 4 Moschino wordt volgende week dinsdag 13 augustus 2019 uitgebracht op de pc. Op dinsdag 3 september 2019 volgt de release op de console.

Maak kennis met De Sims 4 Moschino

Simmers, na alle fun met de Vriezerkonijn Hoodie, zijn jullie misschien wel toe aan iets nóg mooiers. Nou, dat komt mooi uit want De Sims 4 Moschino komt binnenkort naar de PC, Mac en console! Je Sims gaan niet alleen gekleed in trendy Moschino-looks, maar ze kunnen ook een gloednieuwe carrière uitproberen.

Passie voor mode

Moschino is waar popcultuur de catwalk ontmoet en creative director Jeremy Scott staat bekend om zijn ondeugende ontwerpen. Maar waar te beginnen met al deze speciale Sims-outfits? We mogen het bomberjack en de oranje laarzen absoluut niet overslaan. Of de roze pumps met bandje. Of zelfs de jurk bedrukt met Moschino-beren! Daarnaast hebben we een aantal geweldige decoraties in petto die je kunt gebruiken om de fotostudio van je Sim mee aan te kleden.

Aan de slag!

Over foto’s gesproken… je Sim heeft nu de kans om freelance modefotograaf te worden. We hebben het al eerder over de freelance carrière gehad, maar De Sims 4 Moschino biedt iets totaal unieks. Zodra je Sim klussen aanneemt, kan deze ervoor kiezen om taken uit te voeren zoals het maken van foto’s van Sims in verschillende outfits, of foto’s alvast goed laten keuren door klanten. Verbeter je fotografievaardigheid door een heleboel foto’s te maken, filters en achtergronden te gebruiken, en zelfs selfies te maken met de telefoon van je Sim.We hebben nog veel meer leuks te bieden, dus zet je schrap voor De Sims 4 Moschino dat vanaf 13 augustus 2019 verkrijgbaar is voor PC en Mac en vanaf 3 september voor PlayStation® 4 en Xbox One.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *