Teaser van Moschino accessoirespakket De Sims 4

Al sinds EA Play is bekend dat we ergens in deze zomer een accessoirespakket voor De Sims 4 rondom het modehuis Moschino zouden krijgen. Een releasedatum hadden we nog niet, maar die zal morgen bekendgemaakt worden: vandaag is namelijk deze onderstaande teaser geplaatst:

Hoewel de teaser op wat kledingstukken na niet heel interessant is, zullen we morgen tijdens de officiële aankondiging vast meer over het pakket te weten komen. We weten in ieder geval al dat het pakket aansluit op de kledingcollectie geïnspireerd op De Sims die Moschino eerder dit jaar uitbracht. Verder zal het speciale gameplay-aspect van het pakket een nieuwe parttime fashion fotografie carrière introduceren.

De aankondiging van het accessoirespakket wordt inclusief een trailer morgen rond 19:00 uur Nederlandse tijd verwacht. Zeer waarschijnlijk komt het pakket dan volgende week dinsdag of de week erop uit.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

  1. En ik zit hier alleen in een wildvreemde stad, ik heb eigenlijk nooit last van heimwee gehad, maar de mensen ze slapen, de wereld gaat dicht,
    En dan denk ik aan Center City (mijn Sims wereld), want daar brand nog licht!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *