Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Magisch Rijk

Nieuw De Sims 4 Magisch Rijk screenshot via SimGuruNinja

SimGuruNinja laat met zijn banner op Twitter meerdere van de nieuwe voorwerpen zien evenals een toverSim met zijn totemdier.

SimGuruNinja heeft op Twitter zijn banner aangepast na aanleiding van de aankondiging van De Sims 4 Magisch Rijk gisteren. Naast verschillende nieuwe voorwerpen uit bouwen laat het screenshot tevens een toverSim met zijn totemdier zien.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>