De Sims 4 Studentenleven avatars van SimGuru’s

De Sims 4 Studentenleven

De Sims 4 Studentenleven is eerder deze week aangekondigd en dus hebben ook verschillende SimGuru’s hun avatars en banners op de sociale media veranderd. Hier een overzicht van alles tot nu toe.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

  1. Even een shoutout naar onze Rudy! Ik volg deze website inmiddels al jaren en vind het altijd leuk om de nieuwe artikelen, gidsen etc. te lezen. Jammer genoeg krijg je op de website zelf bijna geen reacties meer, alles gaat tegenwoordig via Facebook. De website ziet er daardoor verlaten uit. Dus dacht ik, het wordt tijd dat iemand ook weer eens een reactie op de website achterlaat. Je doet het namelijk super goed Rudy en je bent een inspirator voor beginnende bloggers zoals ik! Ik hoop dat je nog lang door blijft schrijven 🙂

    1. Dankje, altijd fijn om zoiets te horen! 🙂 Ik probeer alles zoveel mogelijk bij te houden en dat lukt ook zeker niet altijd, maar ik doe het met plezier. Met name uitbreidingspakketten en game packs zelf moeten ontdekken tijdens de early access perioden blijven de leukste momenten omdat er dan simpelweg nog geen andere gidsen of reviews zijn. Bovendien zijn er gelukkig ook niet meer zoveel accessoiresakketten, dus je hebt ook meer tijd tussen de releases om ook altijd even je rust te nemen tot de volgende cyclus weer begint.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *