De Sims 4 Stedelijk Leven dit weekend gratis uit te proberen

Update 4 mei 2021: De proefversie is inmiddels niet meer beschikbaar.

Tot en met maandagavond 3 mei 2021 19:00 uur is het uitbreidingspakket De Sims 4 Stedelijk Leven gratis uit te proberen op Origin. Tot die tijd kun je dus ongelimiteerd met het gehele uitbreidingspakket spelen en zelf oordelen of het iets voor je is. Je hoeft enkel het basisspel van De Sims 4 te bezitten om in aanmerking te komen voor de proefversie. De proefversie werkt daardoor ook in combinatie met de proefversie van 48 uur van het basisspel van De Sims 4 en de abonnementsdienst EA Play.

Op het moment is de proefversie enkel beschikbaar op de pc en Mac. Of het in de toekomst ook een keer naar de PlayStation of Xbox gaat komen, is niet duidelijk. Zie voor meer vragen over de proefversie deze lijst van veelgestelde vragen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *