De Sims 3 Beestenbende informatie

Producer EventScreenshots & Artwork | SN Previews | SN Review |

UPDATE: de definitieve en officiële release datum is nu donderdag 20 oktober 2011!

De Sims 3 Beestenbende komt in de herfst naar Xbox 360, PlayStation 3, 3DS en PC/MAC! Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de gamereeks kunnen spelers in de huid van hun huisdieren kruipen en zo hun levensverhaal beleven. Ze kunnen ook de karaktereigenschappen van hun huisdieren bepalen en zo het perfecte huisdier voor hun Sims vormen. De Sims 3 Beestenbende geeft spelers de mogelijkheid om een nieuw familielid toe te voegen aan hun huishouden, het huisdier te besturen en op geheel nieuwe wijze met het leven te spelen!

Als een op zichzelf staande game voegt De Sims 3 Beestenbende voor Xbox 360 en PlayStation 3 veel nieuwe leuke elementen en geluk toe aan het leven van je Sims. Spelers kunnen hun huisdieren direct besturen en hun Sims helpen om alle mysteriën in de stad op te lossen.

Nu De Sims 3 Beestenbende ook naar de Nintendo 3DS komt, kun je je huisdieren ook loslaten in een driedimensionale stad! Kies eerst een ras voor het huisdier en pas het uiterlijk en karakter van de huisdieren aan om een uniek beestje voor je Sims te maken. Spelers kunnen nu ook drie speelbare Sims hebben, die ook allemaal een huisdier kunnen zijn! Spelers laten hun huisdieren los om te ontdekken wat voor vaardigheden ze hebben.

Het Uitbreidingspakket De Sims 3 Beestenbende is het nieuwste deel in de reeks Uitbreidingspakketten voor de populaire game De Sims 3 uit 2009. Met dit Uitbreidingspakket kunnen spelers het leven van hun Sims nog leuker maken, door hen huisdieren te geven! Spelers kunnen nu ook paarden adopteren. Dit is een nieuwe mogelijkheid binnen de reeks, die alleen beschikbaar is op PC en Mac. Spelers kunnen niet alleen bepalen hoe hun huisdieren er uit komen te zien, maar het is nu ook mogelijk om hen unieke karakters te geven!

Belangrijkste spelkenmerken

  • Huisdieren zijn net als Sims volledig bestuurbaar. Huisdieren kunnen bestuurd worden, zodat je de huisdieren van je Sims kunt laten jagen, klimmen, graven en meer. Wie weet wat voor ongein ze allemaal uithalen!
  • Geef je huisdieren karaktereigenschappen! Voor de eerste keer in de geschiedenis van De Sims, kun je met De Sims 3 Beestenbende je huisdieren karaktereigenschappen geven waarmee je unieke dieren met een eigen willetje kunt maken!
  • Nieuwe keuzemogelijkheden voor huisdieren! Sims kunnen bepaalde raskatten adopteren en kleine en grote honden uitkiezen op de verschillende platformen.
  • Sims kunnen hun huisdieren ook mee naar de stad nemen! Laat je hond uit in het park of neem je kat mee naar de bibliotheek.

Spelkenmerken per platform

Xbox 360 & PlayStation 3

  • Beleef nieuwe avonturen— Sims kunnen op verkenning gaan in de stad en hun huisdieren naar schatten laten snuffelen en mysteriën op laten lossen.
  • Bestuur huisdieren met je stem met Kinect op Xbox 360—Spelers kunnen gebruik maken van Xbox Kinectom hun Sims en hun huisdieren aan te sturen met stemcommando’s, die met de speler in het achterhoofd ontwikkeld zijn.

Nintendo 3DS

  • Nieuwe Karmakrachten Gebruik de Huisdieren en de huisdierenmater in de game om Speelmuntjes te verzamelen. Je kunt deze muntjes gebruiken om je Sims gelukkig te houden, of om chaos te creëren in hun leventjes.
  • Ruil huisdieren met je vrienden! – Met behulp van de Nintendo StreetPass kun je de huisdieren van je Sims met je 3DS-vrienden delen.
  • Uitgebreide mogelijkheden voor de gameplay – In de game kun je nu ook een huishouden hebben met wel drie Sims, of zelfs een gezin dat alleen uit huisdieren bestaat aansturen! Er zijn ook allerlei nieuwe kavels die je kunt verkennen, waaronder een huisdierenpark. Ieder gebied heeft een eigen uniek sfeertje.

PC/Mac

  • Creëer een paard! Sims kunnen op de PC en Mac nu exclusief ook paarden adopteren, naast katten, honden, vogels, reptielen, knaagdieren en slangen.

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *