Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 4 game packs

Game packs zijn een vorm van downloadbare inhoud (DLC) voor De Sims 4, nieuw in de franchise sinds De Sims 4 In de Natuur. Game packs kunnen worden gepositioneerd tussen de accessoirespakketten en de uitbreidingspakketten: ze bevatten vaak een redelijke mix aan voorwerpen en kleding en specialiseren zich qua gameplay op één bepaald aspect, soms ook met toevoeging van een nieuwe wereld.

Net zoals accessoirespakketten zijn game packs enkel digitaal te verkrijgen op Origin. Ze worden daar aangeboden voor €19,99. Tevens verschijnen ze geregeld in speciale “bundel packs” in combinatie met twee accessoirespakketten.

Lijst van game packs

Op het moment kent De Sims 4 vijf verschillende game packs.

PakketReleasedatumBeschrijving
In de Natuur (Engels: Outdoor Retreat)In de Natuur biedt Sims de mogelijkheid op vakantie te gaan naar Granite Falls om daar deel te nemen aan verschillende kampeeractiviteiten zoals hoefijzer werpen en insecten-collectie.
Wellnessdag (Engels: Spa Day)Wellnessdag voegt verschillende manieren om Sims te laten ontspannen toe zoals yoga, een sauna en modderbaden in de wellness-vaardigheid op het nieuwe spa-kaveltype.
Uit Eten (Engels: Dine Out)Sims kunnen in Uit Eten uit eten gaan en hun eigen vijfsterrenrestaurant runnen door zelf personeel aan te nemen en een eigen menu samen te stellen.
Vampieren (Engels: Vampires)In Vampieren doet de bovennatuurlijke levenssoort vampiers zijn intrede in de geheimzinnige wereld Forgotten Hollow. Met vampierkrachten en -zwaktes kunnen vampiers zich onderling specialiseren.
Ouderschap (Engels: Parenthood)Met Ouderschap wordt het opvoeden van peuters, kinderen en tieners verder uitgebreid. Zo is er een nieuwe Opvoedkunde vaardigheid voor ouders en kunnen opgegroeide Sims juist nieuwe Karakterwaarden verdienen op basis van hun gedrag in hun kindertijd.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>