S3N’s Ambities Preview – Twee video’s

Gisteren hebben wij al een uitgebreide preview online gezet. Dit was echter nog niet alles wat wij voor jullie gemaakt hebben.

Tijdens de preview op het kantoor van EA Nederland, hebben wij ook gefilmd. Wij hebben een extra Sims 3 Nieuws aflevering gemaakt, waarvan vorige week de eerste online kwam, waarin we allemaal beelden laten zien van de preview. Ook geven andere fansites hun eerste indruk van De Sims 3 Ambities.

We hebben ook nog Anita (Community Manager EA Benelux) geïnterviewd over De Sims 3 Ambities en over andere zaken die de community bezig houdt. Dit interview is in ons tweede filmpje te bekijken, er verschijnt een link naar het interview aan het eind van het Sims 3 Nieuws dus je kan die rustig eerst bekijken.

Het Sims 3 Nieuws – Aflevering 2

For our English visitors, this news does not have subtitles (yet).

Interview met Anita (Community Manager EA Benelux)

For our English visitors, this interview is subtitled.

Houd S3N voorlopig nog even in de gaten, want waarschijnlijk komt er nog een extra verslag!

20 reacties

 1. Yeey. Was Xelle nou weer een beetje zenuwachtig of vergis ik me?
  “Uhm, uhm” Hahaaa
  Sorry Xelle, ik lach je niet uit 😉
  Het was wel goed.

 2. @Marinaatjuh Ik denk dat het meer te maken heeft met de korte tijd waarin dit gemaakt moest worden. 🙂 En veel andere mensen, waaronder ik zelf, staan zo maar ineens voor de camera. Zeg maar iets. Dan ga je dat vanzelf doen. Ik vind in elk geval dat iedereen het fantastisch heeft gedaan 😀

 3. Goed gedaan Xelles.Dit keer kon ik je helemaal volgen.Je hebt duidelijk en niet te vlug gesproken.
  Het was ook dit keer een heel leuk Sims3Nieuws.En dankzij het interview zijn we ook weer iets wijzer geworden 😀

 4. Klopt Wim 🙂 Ik had geen tijd om een hele autocue uit te typen om die uhm’s te voorkomen. We wilde dit zo snel mogelijk afronden allemaal en dus hebben we (ik in ieder geval) het voor lief genomen 😉 En bedankt Bloos! Ik heb er extra op gelet duidelijker en wat langzamer te spreken dit keer.

 5. Tja denk ff wat ruimer Kelvin (LOL) Ik ben bijna 40 jr en speel al 9jaar de sims en met mij ook vriendinnen van dezelfde leeftijd.Ook mn dochter van bijna 16 speelt al jaren de sims.
  En Xelles; toppie gedaan hoor.

  1. de oudste simster die ik ooit ‘gezien’ heb was een vrouw van ruim 60 die wel eens postte op het oude Sims 2 forum. 🙂

 6. @Kelvin Nee hoor, Superman is nog veel ouder dan ik ben :lol En die stond er ook. 😉 Maar serieus, in Nederland zijn veel en veel mer simmers, die de 30 al ver achter zich hebben hoor. Dat is juist de kracht van dit spel. Het spreekt alle leeftijden aan 😀

 7. Ik heb tegen mn dochter gezegt dat wat er ook gebeurt later, ik het bejaardentehuis in wil met mn comp en de sims LOL

 8. @kelvin

  Nu ga je denk ik even schrikken, deze simmer wordt in november “64 jaar” en speel het met veel plezier, het is zoals hiki schrijft een spel voor vele leeftijden.

 9. ja hoor ik ben ook al lang de voorbij 30 .. en ga nog heel lang simsen.. nee ik denk niet dat er een leeftijd aan vast zit .. mijn jongste dochter speelde het al vanaf haar 3de jaar..

 10. 2 Mooie filmpjes! Zowel Xelles als TT hebben het goed gepresenteerd!
  En ook mijn complimenten voor de andere sprekers in de filmpjes trouwens 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *