Win een trip naar de Gamescom 2010 met EA

Van 19 tot en met 22 augustus is er weer een Gamescom – de grootste gamebeurs van Europa – in Keulen in Duitsland en EA Nederland en GamingOnly organiseren een prijsvraag waarmee jij toegang kunt winnen tot de beurs.

Je krijgt niet alleen toegang op de dag dat de beurs nog niet open is voor het grote publiek (namelijk woensdag 18 augustus) waar je ‘behind closed doors’ presentaties van EA kunt bezoeken, maar na een nacht in een hotel kun je donderdag ook nog eens zelf de hele Gamescom gaan bekijken. Alle informatie en de voorwaarden (je moet 18 jaar zijn en voor 8 augustus reageren) vindt je op GamingOnly:

| PSOnly: Win een trip naar de gamescom met EA! |

EA zal er onder andere De Sims 3: Consoles & Handhelds laten zien en Darkspore en uiteraard nog veel meer games. Of er iets te zien zal zijn van De Sims 3: Supersnelle Accessoires óf De Sims 3: Na Middernacht is niet bekend; de officiële lineup van EA voor de Gamescom 2010 is nog niet bekend gemaakt.

Vorig jaar waren we op de Gamescom, zie ook deze berichten op onze site, waar Patricia ´behind closed doors´ De Sims 3 Wereldavonturen kon bekijken ver voor de release datum en ook Kyta liep op de beurs rond met haar dochter. Of we dit jaar ook weer gaan weten we nog niet.

10 reacties

  1. Staat er niks bij dat je ook mee kan doen als je geen 18 bent maar dat er dan een begeleider mee moet? Vast niet 🙁

  2. Hmm…, klinkt wel tof 😀

    Maar heb geen zin om een filmpje te maken om het nog uit te gaan leggen waarom ik wil ook. Ik wil gewoon, klaar ^^

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *