Je kunt gewoon niet zonder!

Win een trip naar de Gamescom 2010 met EA

Van 19 tot en met 22 augustus is er weer een Gamescom – de grootste gamebeurs van Europa – in Keulen in Duitsland en EA Nederland en GamingOnly organiseren een prijsvraag waarmee jij toegang kunt winnen tot de beurs.

Je krijgt niet alleen toegang op de dag dat de beurs nog niet open is voor het grote publiek (namelijk woensdag 18 augustus) waar je ‘behind closed doors’ presentaties van EA kunt bezoeken, maar na een nacht in een hotel kun je donderdag ook nog eens zelf de hele Gamescom gaan bekijken. Alle informatie en de voorwaarden (je moet 18 jaar zijn en voor 8 augustus reageren) vindt je op GamingOnly:

| PSOnly: Win een trip naar de gamescom met EA! |

EA zal er onder andere De Sims 3: Consoles & Handhelds laten zien en Darkspore en uiteraard nog veel meer games. Of er iets te zien zal zijn van De Sims 3: Supersnelle Accessoires óf De Sims 3: Na Middernacht is niet bekend; de officiële lineup van EA voor de Gamescom 2010 is nog niet bekend gemaakt.

Vorig jaar waren we op de Gamescom, zie ook deze berichten op onze site, waar Patricia ´behind closed doors´ De Sims 3 Wereldavonturen kon bekijken ver voor de release datum en ook Kyta liep op de beurs rond met haar dochter. Of we dit jaar ook weer gaan weten we nog niet.

10 gedachtes over “Win een trip naar de Gamescom 2010 met EA”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>