Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store Werelden

Presentatie video van Barnacle Bay op SimFans

SimFans heeft een presentatie video van de nieuwe stad Barnacle Bay te zien gekregen. De presentatie werd gegeven door Karen Tong, een EA Marketing Manager. Op de video word een tour door de buurt gegeven, die erg leuk is om te bekijken. Barnacle Bay zal binnenkort in de Store te downloaden zijn, over de prijs is nog enige onduidelijkheid.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>