Je kunt gewoon niet zonder!

Nederlandse website De Sims 3 voor Consoles online!

Het schermpje van ‘Binnenkort’ is inmiddels verdwenen op de Nederlandse website van De Sims 3 voor Consoles. De website is eigenlijk gelijk aan die van de Engelse versie, alleen heeft de trailer ondertiteling, en zijn de blog’s (waarvan er op dit moment 1 is) makkelijker te lezen. Ook is het vlaggetje wat bij ‘Talen’ weergeven word nu omgedraaid, en klopt de vlag dus weer.

| Nederlandse website De Sims 3 voor Consoles |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>