De Sims 3 Levensweg nu toch bijna zeker?

Er verschenen de laatste tijd al geruchten rondom de nieuwe uitbreiding van De Sims 3, genaamd De Sims 3 Levensweg. Na de naam hadden sommige leden ook snel in de gaten dat in de Source Code van de pagina een Nederlandse beschrijving staat. SnootySims had de beschrijving in een comment geplaatst:

In Levensweg kunnen Sims van alle leeftijden van nieuwe activiteiten genieten! Kinderen kunnen avonturen met hun vrienden in boomhutten beleven. Tieners kunnen hilarische grappen uithalen. Volwassenen kunnen een midlifecrisis krijgen en nog veel meer!

Of in deze uitbreiding elementen zoals weersomstandigheden of huisdieren zitten is nog onduidelijk, en tot nu toe is er eigenlijk nog niet veel over de uitbreiding bekent, hopelijk zal dat snel veranderen.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

73 reacties

 1. Er zal toch wel IETS van weersomstandigheden of dieren inzitten hoop ik? Weersomstandigheden hadden ze sowieso al aangekondigd toch? Maargoed, afwachten dus

 2. Ik speel alleen met families en het liefst alleen met vele generaties. Aan interacties tussen familieleden heb ik dus een grote behoefte want dat is niet veel.

  De uitbreidingen hebben ook een bepaalde volgorde;

  Wereldavonturen = sims kunnen weg
  Ambities = sims meer bezig met carrieres enzo
  Na Middernacht = sims kunnen weg (uit)

  Dus de volgende uitbreiding zal er wel weer 1 worden waarin Sims meer met elkaar en carrieres enzo doen dan een uitbreiding die zich buiten de familie / buurt afspeelt.

  Introverte en extroverte uitbreidingen wisselen elkaar dus af.

  Zat zo een volgorde er bij De Sims 1 en Sims 2 ook al in?

 3. Ik ben wel erg benieuwd Bakie heeft wel gelijk Huisdieren of weersomstandigehewn zouden wel leuk zijn bijvoorbeels Tsunamies dat er huizen kapot gaan , Sneeuwstormen Dat het dak instaort en het sneeuw naar de begaande grond gaat.
  Dat zou leuk zijn als er weersomstandigheden zouden zijn en met dieren zou het leuk zijn als je honden katten papagaaien cavia’s kan krijgen enzo
  Dan komt er minigame zoek je dier!
  Dan is je dier weggelopen en blijven ze weglopen totdat je ze hebt enzo dat zou supergaaf zijn!
  Ik heb ook ff nagedacht…

  De sims 3 = De sims 2
  De sims 3 wereldavonturen = De sims 2 op reis
  De sims 3 ambities = De sim 2 Vrije tijd
  De sims 3 na middernacht = De sims 2 Appartemenstleven

  Dus ik denk dat ze alle games gaan namaken.

  De sims 3 levenweg = De sims 2 familiepret accessoires
  Maar dan zal er wel een stad bij zitten denk ik

  1. Ik denk niet dat er minigames in de sims 3 komen, dat zou ik tenminste wel erg raar vinden, normaal doen ze dat niet bij de sims 1/2/3 pc games.

   Ik ben trouwens wel benieuwd wat het wordt, de informatie die er nu staat lijkt heel weinig, maar zoals al eerder gezegd is, is er nog veel meer XP

 4. Ze zullen Weersomstandigheden en Dieren echt wel gaan maken. iedereen wil het namelijk, en als EA geld wil (en dat willen ze vast wel ;)) maken ze die uitbreidingen wel.

  Er staat ook: “En nog veel meer”. Het lijkt nu nog een beetje saai, maar als je denkt aan de grootte van Na Middernacht, Ambities en Wereldavonturen zal er ook nog wel veel meer bij komen in dit pakket.

  “over de uitbreiding bekent,”
  Het is bekend 🙂

 5. Levensweg is toch ook een familiespel ofzo?
  bij dat spel kreeg ik altid ruzie met mijn zusje.. *fluit*
  naja, in de titel staat nog steeds levenweg ipv levenSweg

 6. yes! ik had wel liever dieren of weersomstandigheden gewild, maar dat zou dan zo veel lijken op sims 2…
  en als deze echt komt, is het een keer helemaal nieuw. in ieder geval niet van sims 2. en ik irriteerde me een beetje aan dat je zo weinig met familie & vrienden kon doen.

 7. Ditvind ik juist leuk! Kinderen in boomhutten en veel meer interacties , als tie uitkwam en er meer screens kwamen maar de Sims 3 levensweg: wat een naam :’S

 8. Ik speel sowieso al weinig met kinderen en tieners, dus ik ben (nog) niet echt enthousiast. Maar het wordt vast wel iets leuks. 😉

 9. Ik hoop echt dat er dieren komen. ik heb nog nooit met dieren gespeeld met sims. Het lijkt me geweldig. Ik hoop dat er misschien meer vakantie landen zijn (alleen dan zonder avondtuur). lekker relaxen.

 10. jeeh! de nieuwe uitbreiding wordt levensweg!
  denk ik, want EA heeft ergens zo’n link met levensweg erop. alleen kom je dan op een pagina met een heel flauw grapje =(
  ik ben zo happy, ben zo happy!! maar ik moet toch nog maar even tegen mezelf zeggen dat het misschien toch niet zo is.
  maar alsnog! maar ik blijf bij me eerdere bericht.

 11. Deze uitbreiding lijkt me best wel leuk. Vooral als weersomstandigheden en huisdieren er nog in zitten. En is de officiële Sims 3 website bij jullie ook ineens offline?

  1. Ja, bijna altijd. Meestal is het nieuwsscherm leeg (wit) en soms staat er zo’n nerd-Sim met een stukje tekst ernaast dat de site offline is voor onderhoud.

 12. bij mij alleen bij Levensweg…
  betekent dat ze het bijwerken * super zenuwachtig*
  maar ik ben benieuwd waneer die dan uitkomt?

 13. Het liefst heb ik ook weersomstandigheden, maar dit lijkt me ook een te gek pakket 😀
  Ik ben erg benieuwd wat ze ervan maken, dit klinkt echt interessant. Ik probeer alleen geen valse hoop te krijgen, hoewel dat wel moeilijk is ;p

 14. Mij lijkt dit een superuitbreiding 😛
  geeft meer verhaalmogelijkheden toe hoop ik…
  Hopelijk komt er snel meer informatie

 15. Volgens veel geruchten is de officiële aankondiging (met trailer?) vanavond. Al heeft iemand gezegd dat de datum is verschoven, waarschijnlijk naar de eerste week van maart. Maar het blijven geruchten natuurlijk…

 16. @bas jij zei net dat volgens de offiële aan kondeging vanvond was nou het is al elf uur en volgens mij is er nog Aangekongt en op sommige sites staat dat het spel op 10 mei inde winkels licht uit een leakge van een of andere lijst van walmart

  1. Is het nu echt nodig om bij elke reactie bij je naam je site link te geven: begint een beetje reclame spam te worden, net als een poos geleden op forum. Je kunt toch ervoor zorgen dat je naam klikbaar is. dan hoeven wij die link niet elke keer te zien! Dit is echt contra-reclame zo.

 17. lijkt mij wel leuk als je meer dingen met babys kan doen zoals met de kinder wagen wandelen of een kinderzitje achter op je fiets en dat er een leftijd tussen kin en peuter komt en en leeftijd tussen baby en peuter:X

  1. Omdat die pagina’s gereserveerd zijn op de officiële sites? Dat zegt niks. de domeinen tot en met sims 10 – en misschien wel verder – zijn ook van EA maar dat wil niet zeggen dat dat er allemaal ook komt.

 18. tis alleen zo dat je al die pakketten koopt en dan is er weer een sims 4 en dan wil je daar weer pakketten voor
  en dan is er miss weer een sims 5 :S
  enz enz ..

 19. maar uiteindelijk kan je computer al die spellen(uitbreidingen) toch niet meer aan?! ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik heb een laptop van 600 euro moeten kopen om de sims 3 te kunnen spelen..! ik ben bang dat ik na een paar uitbreidingen en accecoires pakketten geen geheugen meer heb :s

  1. Dat valt wel mee, als je alle uitbreidingen hebt is het spel inderdaad wat zwaarder. Maar over het algemeen zal het spel geen echte problemen moeten geven als het nu goed werkt.

   Als het nu al slecht werkt, dan kan het inderdaad wel wat problemen op gaan leveren. Maar als alles nu gewoon goed loopt hoef je je weinig zorgen te maken 🙂

 20. ik heb nu 1 uitbreidingspakket en 2 accecoires pakketten
  en me sims 3 loopt goed alleen internet enzo loopt sloomer
  dat had ik voor die spellen niet..

 21. ^ ik denk niet dat dat met je sims te maken heeft maar met de kwaliteit van de internetverbinding. 😉

  Maar als je bijvoorbeeld sims 4 hebt dan speel je over het algemeen sims 3 toch niet meer? Dan kan je die net zo goed verwijderen. 😉

 22. Ik denk dat zo’n uitbreiding heel leuk is voor mensen die een verhaal maken (ik ook :)). Ik denk ook dat het juist wel iets te maken heeft met huisdieren en/of het weer.
  Ik denk dat die nieuwe interacties heel leuk zijn met bijvoorbeeld het weer: samen surfen (of die boomhutten) in de zomer en sneeuwpoppen maken in de winter…
  Ik heb tot nu toe alle uitbreidingen voor de Sims 3, en ik ga als er een nieuwe is die ook gewoon kopen…

 23. Ben wel erg benieuwd. : D
  Eerst zeiden ze [ leaks ] dat er dieren bij zouden komen.
  En nu misschien, ik raak er ongeduldig van. : O

 24. Ik denk dat ik deze uitbreiding niet ga kopen tenzij er weersomstandigheden inzitten. Want, het enige wat bij mij ontbreekt zijn huisdieren, en weer.

 25. nou maggie, je bent niet de enige blijkbaar ^:P.
  ik hoop juist dat er geen dieren en weer inzit, want dan doen ze het warschijnlijk mini, want anders heet het geen Levensweg. en als Huisdieren&Weersomstandigheden komt, dan wil ik het liever uitgebreid, en niet als één van de nieuwe mogelijkheden van een totaal ander pakket.
  Maar EA, waneer komt er een echte aankondiging?

 26. hi,
  Ik zit echt te wachten op de huisdieren !!!!!!!! maar EA makers zijn slimme mensen ze geven ons beetje bij beetje maar niet alles zodat we vol spanning blijven wachten en spelen en ze houden het beste voor het laatst zodat we het niet beu zijn, volgens mij liggen al veel pakketen klaar hoor, zo gaat het in de bussines wereld 😀 You dont play with the money you play with the people 😀

 27. Ik hooop vooral op dieren, en dan niet alleen met honden en katten, maar ook met boerderij dieren en dat je een manege hebt of zo!
  weer is ook wel leuk idd!
  ben benieuwd!

 28. Hee
  bedoelen ze met de sims middeleeuwen dat als je kinderen krijgt de kinderen niet ouder worden als kind
  of dat ze van peuter gelijk naar volwassene ofzo gaan?
  (sorry dat ik het op dit forum doe maar ik kon geen andere vinden)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *