Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

Eurogamers hands-on met De Sims Middeleeuwen

Wat vooral opviel tijdens het spelen is de geweldige humor dat in het hele spel te vinden is. Zo moet je je sim op het begin enkele karaktereigenschappen geven, zowel goede als slechte. Een van de eigenschappen van onze sim was dat zijn ouders opgegeten waren door een walvis, en dat resulteert in een fobie voor walvissen van onze koning. Zelfs tot in zijn dromen ’s nachts kwam dat terug.

| Eurogamer: De Sims Middeleeuwen hands-on |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>