Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

De Sims Middeleeuwen gameplay video van Gamespot

The End of Evil Lady Busta’s Reign Gameplay Movie

Vandaag is het 5 dagen voor de officiële release van De Sims Middeleeuwen en de spanning stijgt!

Op onze informatie pagina vind je alle informatie, screens en artworks en video’s van deze nieuwe game. En op ons De Sims Middeleeuwen forum vind je ook nog eens veel artikelen die we speciaal voor jullie hebben vertaald.

En vergeet onze De Sims Middeleeuwen preview niet te lezen als je meer wil weten over deze totaal nieuwe game.

14 gedachtes over “De Sims Middeleeuwen gameplay video van Gamespot”

  1. Ghislaine

    Ik heb in verschillende koningkrijken iemand in de put gegooid of gedood in een duel :p maar mijn magere hein blijft maar doorgaan met die mensen ophalen dus ik kan niet verder in een queest. Hoe komt het dat die blijft herhalen?? Het is ook als ik opslaa en dan na een paar dagen weer verder ga. Dan is die nog steeds bezig. PLEASE help me.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>