Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

Interactieve 360° kaart van het rijk in De Sims Middeleeuwen

Er was eerder al een panorama gemaakt van het rijk in De Sims Middeleeuwen, nu zijn SimsExchange en SimFans nog net iets verder gegaan. Zij hebben hebben er een interactieve kaart van gemaakt. Als je namelijk op een van de gebouwen klikt verschijnt daar wat (Duitstalige) informatie over. De kaart is zeker leuk om eens te bekijken!

| Bekijk de interactieve kaart hier op SimFans |

2 gedachtes over “Interactieve 360° kaart van het rijk in De Sims Middeleeuwen”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>