Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Reviews

Sims Nieuws: De Sims Middeleeuwen review

Het zat er al aan te komen, maar natuurlijk heeft Sims Nieuws ook een review over De Sims Middeleeuwen geschreven. Het spel dat een aantal maanden flink in de spotlight heeft gestaan is niemand ontgaan, maar is het spel al deze spotlights waard geweest?

De Sims Middeleeuwen is een typische Sims game, met een groot Middeleeuws thema. De Queeste in het spel voegen een belangrijk element toe, je hebt voor het eerst een doel in het spel. Maar een nadeel is, is dat bij elke ‘nieuwe’ Ambitie dezelfde Queesten kunnen terugkeren (als je dezelfde gebouwen plaatst), waardoor het spel dus al snel eentonig en saai wordt, want om nou 10x dezelfde Queeste te doen is ook niet geweldig.

| Sims Nieuws: De Sims Middeleeuwen review |

3 gedachtes over “Sims Nieuws: De Sims Middeleeuwen review”

  1. Bhakti

    Heel duidelijk review. Alhoewel laten we niet vergeten dat bij de Wereldavonturen uitbreiding min of meer ook al sprake was van een spel met quests, al is het verschil dat het daar op vrijwillige basis is en je zelf kan kiezen welke quest je het lieft wilt doen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>