Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Hacks & Mods

Aangepaste animaties maken voor de Pose Player

Een tijdje geleden hadden wij al een bericht gemaakt over hoe om te gaan met de Pose Player van cmomoney, over hoe je de Mod moet installeren, gebruiken en hoe en waar je aangepaste animaties kunt downloaden en gebruiken. Nu heeft SSMusicProductions een tutorial online gezet op YouTube over hoe je zelf die aangepaste animaties kunt creΓ«ren.

Alles wordt duidelijk en goed uitgelegd in de tutorial inclusief een lijst met links naar de programma’s e.d die je nodig hebt om de aangepaste animaties te kunnen maken. En vergeet niet, als het je gelukt is je eerste eigen animatie te maken, deze even op het forum te laten zien!

8 gedachtes over “Aangepaste animaties maken voor de Pose Player”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>