Sims 3 wint Shorty Award: de Piratenbuitset is gratis

https://youtu.be/Me7UZ8Id078

The Shorty Awards celebrates outstanding achievements in social media across a number of different categories and thanks to the support of The Sims fans around the world, The Sims 3 official Twitter page has taken home the prestigious Shorty Award representing the gaming category.

De Sims 3 heeft een Shorty Award gewonnen voor de sociale media kant van het spel; Facebook en Twitter, zie ook dit bericht op onze site. Om dit te vieren heeft The Sims Studio een cadeautje voor iedereen: de Piratenbuitset van De Sims 3 Store.

De Piratenbuitset is nu dus gratis maar wees er wel snel bij: de set is maar 1 dag gratis, tot woensdag 28 maart 2012!

| De Sims 3 Store: Piratenbuitset |

11 reacties

  1. de set is gratis tot de 28e (morgen) wat ben ik blij dat ik nu even een kijkje bij simsnieuws kom nemen! Danku danku!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *