Nieuwsoverzicht #5

De Sims 3 Exotisch Eiland
Het allerbelangrijkste nieuws van deze week was natuurlijk de release van De Sims 3 Exotisch Eiland! Vergeet je niet te laten weten of jij het spel hebt?

MV1

Monte Vista
Waarom staat Monte Vista in ons overzicht vraag jij je af? Nou, vanaf deze week kan je de officiële SimsNieuws review van Monte Vista bij ons lezen! Ondanks dat we nu Island Paradiso hebben, kan het zijn dat je nog meer het vakantiegevoel wil krijgen en dat krijg je zeker met Monte Vista. Zie onze review voor meer details.

teppanyaki

Stefanovic
Teamleden van SimsNieuws hebben het eigenlijk altijd te druk en we kunnen altijd wel extra handen gebruiken. Deze extra handen vonden we bij Stefanovic, al snel schreef hij zijn eerste premium materiaal review die je echt niet mag missen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *