De ‘Perfecte huisdier’-quiz van De Sims 4 Honden en Katten!

De Sims 4 Honden en Katten: Huisdier test

Na de vampieren– en ouder-quizzen is er voor De Sims 4 Honden en Katten nu ook een speciale quiz over huisdieren gemaakt! Ditmaal draait het om wat jouw perfecte huisdier is. Er zijn twee verschillende quizzen – eentje voor honden en eentje voor katten – maar de inhoud is verder hetzelfde. Naast deze quiz is er ook een korte trailer over gedeeld welke verschillende van de opties laat zien:

De quizzen zelf leveren best nog wat nieuwe renders en andere screenshots op, dus bekijk vooral de rest van het bericht nog als je die wilt bekijken. Verder hebben we ook nog een community blog, al staat daar niet heel veel nieuwe informatie in.

Ben jij een honden- of kattenmens?

Deze eenvoudige vraag is een van de vele die tegen zult komen tijdens je zoektocht naar het perfecte huisdier. Huisdieren hebben uiteraard hun eigen karakters en eigenschappen, daarom vind je ze ook zo leuk. Als je ervan droomt om een huisdier aan je huishouden toe te voegen of gewoon je gezin wilt uitbreiden, dan heb je geluk! We hebben een test samengesteld die in poot-entie tot het vinden van het perfecte huisdier zou kunnen leiden!

Perfecte huisdier quiz: Luie kat

Maar alle grappen terzijde, het juiste huisdier kan al snel het middelpunt van je leven worden of juist een lastpost die al je plannen dwarsboomt. Laten we eerlijk zijn, jij bent ongelooflijk uniek en niet elk huisdier past zich gelijk aan jouw levensstijl aan. Maar hopelijk helpt deze test je om een nieuw pluizig maatje te vinden. Voor de bezige bijen onder ons zou een makkelijke luie kat wel eens het ideale huisdier kunnen zijn. Maar als je een fitness-junkie bent op zoek naar een trainingsmaatje, is een actieve hond waarschijnlijk het antwoord.

De Sims 4 Honden en Katten: Huisdier test

Huisdieren zijn op hun eigen manier allemaal even lief en dat geldt ook voor jouw huisdier. Het vinden van het perfecte huisdier kan je heel wat levensvreugde schenken, maar het grappige is dat je ook van de minpuntjes van je huisdieren zal gaan houden. Gelukkig is onvoorwaardelijke liefde tweezijdig.

Van een aanhankelijke kat tot een lastige hond, doe de Perfecte Huisdier-test om te kijken welk dier bij jou past en vergeet niet om je resultaten te delen met behulp van #TS4CatsAndDogs! Check voor meer informatie over het De Sims™ 4 Honden en Katten Expansion Pack* onze aankondiging en je huisdier besturen blogs.

TheSims.com

Vragen en uitslagen

Beide quizzen zijn hebben dezelfde vragen met dezelfde screenshots, maar net iets andere uitkomsten. Desondanks kun je de resultaten nog altijd een op een aan elkaar verbinden als je de quiz een paar keer maakt, maar dat is iets waar je zelf wel achter zult komen. De afbeeldingen heb ik allemaal in dit bericht gezet. Klik op de thumbnails om ze op volledige grootte te kunnen bekijken. Met name de renders zijn namelijk erg groot omdat ze ieder een 4K-resolutie hebben.

Kat

Aanhankelijke kat

Perfecte huisdier quiz: Aanhankelijke kat
Jouw kat is je beste vriend en de enige bron van plezier die je nodig hebt. Gek dat-ie nog geen hit op het internet is! Het is gewoon een schande!

Actieve kat

Perfecte huisdier quiz: Actieve kat
Het bekrassen van meubels is het favoriete tijdverdrijf van je kat, maar spelen met jou is een goede tweede. Het is misschien handig om in een krabpaal en kattenkruid te investeren, een heleboel kattenkruid.

Luie kat

Perfecte huisdier quiz: Luie kat
De band tussen jou en je kat is net zo sterk als de band tussen jouw kat en de bank. Was alles maar zo simpel.

Ondeugende kat

Perfecte huisdier quiz: Ondeugende kat
Je kat heeft negen levens en dat weet-ie ook! Je bent er voor 80% van overtuigd dat je kat een dubbelleven leidt als jij niet thuis bent. Maar stel geen vragen waar je geen antwoord op wilt.

Hond

Actieve hond

Perfecte huisdier quiz: Actieve hond
Opgewonden en klaar om te gaan! Jouw hond is altijd in voor een wandeling met jou, of rondjes lopen, waarbij hij probeert in zijn eigen staart te happen.

Lastige hond

Perfecte huisdier quiz: Lastige hond
Je weet nooit wat je hond heeft uitgespookt tijdens jouw afwezigheid en je vraagt je heimelijk af of hij toevallig niet de rozenstruik van je buren heeft uitgegraven. Brave hond.

Luie hond

Perfecte huisdier quiz: Luie hond
Je kunt het huis verlaten in de wetenschap dat als je terugkomt, je hond op precies dezelfde plek zit. Ach, dat apporteren wordt toch overschat.

Trouwe hond

Perfecte huisdier quiz: Trouwe hond
Jouw hond begroet je altijd op het moment dat jij de deur binnenkomt. Waar het leven je ook naartoe leidt, deze hond staat je door dik en dun bij.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *