De Sims 4 Jaargetijden vanaf nu verkrijgbaar

De Sims 4 Jaargetijden

Inmiddels is het al een paar uur vrijdag, dus is ook De Sims 4 Jaargetijden al een aantal uur uit in Nederland! Zoals gebruikelijk kost het uitbreidingspakket 40 euro en kun je het onder andere via Origin aanschaffen. De Sims 4 Jaargetijden is overigens ook al meteen aan te schaffen als bundel: in combinatie met een willekeurig game pack en accessoirespakket betaal je dan voor het totaal 50 euro.

In de uren dat ik al met het uitbreidingspakket heb kunnen spelen, heb ik er in ieder geval van genoten. Heb je Jaargetijden vandaag al kunnen spelen? Laat dan vooral horen wat je ervan vindt.

| Origin: De Sims 4 Jaargetijden |

De Sims 4 Jaargetijden is binnen

Het De Sims 4 Jaargetijden Expansion Pack is binnen! Het is echt een game-changer en we kunnen niet wachten om te zien wat jullie gaan maken en welke verhalen jullie zullen vertellen. Kom erbij Simmers en zorg het hele jaar door voor wat seizoensmagie! Maar eerst een snel overzicht van dit pack, samen met de nieuwe lanceringtrailer met de familie Climate in de hoofdrol! Je kunt de familie Climate ook uit de galerie downloaden om unieke jaargetijdeverhalen mee te vertellen.

Eerste afspraakjes

Zullen we de kalender er even bijhalen? Hier staan alle aanstaande feestdagen op, en elke feestdag heeft een aantal tradities om te voltooien. Hoe meer tradities je Sims voltooien, hoe gelukkiger ze tijdens die feestdag zullen zijn. Je ziet hier ook het schema van het huishouden van je Sims, zoals wanneer ze naar hun werk moeten. Zet de weersvoorspellingen hier ook bij zodat je Sims vooruit kunnen plannen. Om het allemaal af te maken, staan ook de verjaardagen van je Sims op de kalender. Want welke Sim houdt er nu niet van een stukje verjaardagstaart?

Het weerstation

Jaargetijden staat uiteraard voor jaargetijden! En elk jaargetijde heeft zijn eigen functies en plezier. Zie hieronder een overzicht van elk individuele jaargetijde.

Lente

Lente betekent plassen, modder, motregen en onweersbuien. Als het begint te regenen, wapen je Sims dan met paraplu’s en regenjassen. Vergeet niet dat onweersbuien Sims vaak erg nerveus maken. Zorg dat je de weersvoorspelling controleert voordat je een barbecue in de achtertuin organiseert. Daarnaast staat de lente voor bloemen!

Zomer

Zit je te puffen van de warmte? Zet de ijsthee maar klaar en bouw een prachtig zwembad want de zomerhitte haast zich naar de wereld van je Sims. Kleintjes zullen het geweldig vinden om in het nieuwe kinderbad te spetteren. Pro-tip: als de temperatuur stijgt, zorg dan dat je Sims hun zomeroutfit aantrekken anders lopen ze kans oververhit te raken.

Herfst

Als er een koele wind op komt zetten, weet je hoe laat het is. Laat het truienweer maar beginnen! Het Oogstfeest valt in de herfst en Sims genieten dan samen met hun beste vrienden en familie van een groots eetfestijn om hun dankbaarheid te vieren. Versier de huizen van je Sims voor deze speciale dag, geef de hors d ‘oeuvres door, bak een prachtig dessert en vier met de hele familie.

Winter

Heb je dat pak sneeuw gezien? Dan moet het winter zijn en is het tijd voor de leukste feestdag van allemaal: Winterfeest. Bestel het feestdagenpakket en versier je hele huis want dit wordt echt een feestje. Je Sims kunnen cadeaus geven, de open haard aansteken en van een bezoek van Vadertje Winter genieten! Vergeet niet om je Sims dik in te pakken met mutsen, jassen of handschoenen, anders betalen ze wellicht de ultieme prijs. (Dramatische muziek zwelt aan.) Maar, weet je wat niet dramatisch is? Schaatsen! Bouw de schaatsbaan voor wat ijspret en om je Sims de mooiste kunstjes en pirouetten te leren.

Je kunt ons uiteraard op ons woord geloven, of je kunt het zelf ervaren! Speel De Sims 4 Jaargetijden en verander de levens van je Sims voor altijd met weer en zoveel meer.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

9 reacties

 1. Hoi

  Ik heb het pakket gelijk geprobeerd, jaaa, midden in de nacht…zzz
  vanavond weer verder (werk zit ertussen ).
  Echt een fantastische uitbreiding zo op het eerste gezicht.
  Mijn sim kan nu als tuinier aan de slag, yes!
  Ik vraag mij nog wel af of je de jaargetijden echt alleen in kunt stellen met 7/14/28 dagen. In de sims 3 kon je bijv. 3 dagen winter en 10 dagen zomer instellen, dit was wel zo handig geweest in Oasis Springs,
  Maar goed, ik heb maar even gespeeld, dus ook maar een klein stukje gezien, en dat zag er erg goed uit!

  nb.: ik heb me ook al vermaakt met de glazen daken, erg leuk om serres en kassen te creëren 🙂

  groetjes, Spider

 2. Heb het gisteren gekocht. Nu blijkt dat door laptop mode alle bomen en planten gewoon roze zijn in de winter/herfst. Dit hoort natuurlijk niet. Zonder laptop mode kan mijn laptop het niet aan. Weet iemand waar ik dit kan melden zodat ze het misschien kunnen fixen?

  1. hoi,

   helaas is het een bekend probleem op het forum, ik heb nog niets gelezen over een oplossing.
   https://forums.thesims.com/en_Us/discussion/942310/i-have-bright-pink-trees-in-autumn

   Er zijn meerdere bugs/glitches in het spel door seasons,
   de een wordt veroorzaakt door het gebruik van mods en de
   ander door het spel zelf. Ik heb problemen met het plannen van events, mijn mannelijke tuinier draagt naaldhakken XD, de sims veranderen hun kleren en paraplu niet in huis etc .
   De gurus schijnen er mee bezig te zijn, dus laten we hopen dat het snel is opgelost 😉

   1. Het blijft toch opmerkelijk dat er ineens weer zo veel bugs bijkomen. 😛 Als het goed is komt er deze week in ieder geval een hotfix-update, dus hopelijk verhelpt die ook dit

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *