Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

SimGuruDoi teaset terrein gereedschap

Meteen na de onthulling van het terrein gereedschap op de eerste Maxis Monthly heeft SimGuruDoi verschillende puzzels op sociale media geplaatst met hints naar opkomende content. De community heeft die puzzels inmiddels opgelost en daar zijn drie verschillende screenshots uitgekomen van het terrein gereedschap in actie. Waar we het tijdens de Maxis Monthly nog maar heel basaal zagen laten deze screenshots toch al veel duidelijker zien wat de mogelijkheden straks zullen zien.

Klik op de screenshots om ze op volledige grootte te bekijken.

Mocht je zelf nog willen puzzelen dan kun je alle puzzels op de Twitter pagina van SimGuruDoi vinden. Vanuit daar wordt je doorgestuurd naar de volgende puzzel waarmee je achter de links van de bovenstaande afbeeldingen kunt komen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>