Op zoek naar de liefde-evenement begonnen in De Sims Mobile

Op zoek naar de liefde

Over precies een week is het Valentijnsdag en ook De Sims Mobile speelt daarop in met een special evenement. Of eigenlijk twee evenementen, want zoals we bijvoorbeeld ook bij het afgelopen Winterfeest-evenement zagen krijgen we eerst een voorbereidend evenement dat eerder vandaag is gestart. Tijdens dit evenement, het Op zoek naar de liefde-evenement, kun je – als je erin slaagt alle 22 missies te voltooien – in totaal drie bonusvoorwerpen ontgrendelen die je straks bij het hoofdevenement een voordeel geven bij de evenementen. Je hebt hiervoor precies vijf dagen de tijd.

Ervan uitgaande dat die bonussen hetzelfde zijn als de voorgaande keren zorgen de bonusvoorwerpen ervoor dat de evenementen straks met grofweg een derde worden ingekort (van zes naar vier uur en van twaalf naar acht uur). Een welkome bonus als je meeneemt dat je tijdens het hoofdevenement waarschijnlijk veel meer prijzen kunt ontgrendelen en tijd dus kostbaar is. Over het hoofdevenement zelf is niet heel veel bekend naast dan dat je er in ieder geval een special relatieverhaal (hoe kan het ook anders) mee kunt ontgrendelen.

Mocht je willen weten welke taken je precies kunt verwachten, dan kun je daar hier een overzicht van vinden. Veel missies vereisen zeker in de tweede helft dat je eerst een bepaald geldbedrag verdient om vervolgens een LamaZoom takenlijst te voltooien. Probeer die zo goed mogelijk te combineren om het haalbaar te maken binnen die vijf dagen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *