De Sims 4 StrangerVille vanaf nu verkrijgbaar

De Sims 4 StrangerVille

De Sims 4 StrangerVille is zojuist uitgebracht op Origin. In dit game pack kun je aan de slag gaan in StrangerVille, een stadje dat wordt geplaagd door een vreemd mysterie. Sims worden uit het niets bezeten en overal in de wereld duiken ineens vreemde planten op. Hoe en wat, dat moet je zelf uit zien te vinden. Het is hiermee een soort verhaaluitbreiding waarbij je zelf zult moeten zoeken naar de oplossing. Via de onderstaande link kun je het pakket aanschaffen op Origin. Zoals gebruikelijk bij game packs kost StrangerVille 20 euro.

| Origin: De Sims 4 StrangerVille |

Ben je benieuwd of het pakket wat voor je is? Als EA GameChanger heb ik de kans gehad om al sinds de update vorige week aan de slag te kunnen met het game pack. Mijn mening over het pakket vind je in deze (nagenoeg spoilervrije) review. Mocht je toch ergens hulp nodig hebben bij het verhaal, dan kun je in deze gids alle stappen volgen. Uiteraard staat deze gids vol spoilers, dus wees gewaarschuwd.

De Sims 4 StrangerVille is binnen

De Sims 4 StrangerVille is nu verkrijgbaar op PC en Mac en dat roept de volgende vraag op: sta jij te springen van opwinding om dit mysterie op te lossen? Laten we een kijkje nemen hoe jouw Sims een aantal griezelige aanwijzingen kunnen ontgrendelen.

Wat StrangerVille nou toch is?

Een rustig woestijnstadje met een diep en duister geheim. Een geheim dat jouw Sim kan onthullen! Sims gedragen zich om onbekende redenen nogal vreemd in dit onheilspellende stadje. Is er een samenzwering? Zal een ogenschijnlijk vreemde kracht bezit nemen van je Sim? In dit pack zul je bizarre planten tegenkomen, handelingen uitvoeren met raadselachtige apparaten en het verhaal van een geheim lab onthullen.

Hoe Sims het mysterie op kunnen lossen?

Om te beginnen moet je ze met de juiste spullen uitrusten. Woestijnoutfits, legeruniformen en zelfs een geheim agent-uitrusting zullen je Sim daarbij helpen. Ga vervolgens op onderzoek uit in StrangerVille waar je Sims te maken krijgen met vreemd weer, griezelige stadsmensen, bizarre planten, interessant bewijsmateriaal en meer. Verzamel bewijs met behulp van nieuwe voorwerpen, met een afluisterapparaat kun je Sims bijvoorbeeld geheime informatie ontfutselen, en stel een zaak samen om het geheime lab binnen te komen. Maar wat bevindt zich in dat lab? En waarom? En hoe? Jouw Sim heeft antwoorden nodig.

De rest is aan jou en je Sim. Succes, Simmer. Oh, nog één ding. Zorg. Dat. Je niet geïnfecteerd raakt.

Of er een stripverhaal is over dit pack?

Jazeker! Goed dat je het vraagt. Klik hier voor een unieke, gruwelijk-fantastische stripverhaalserie over StrangerVille, dat in vier delen verschijnt. Veel plezier met lezen! Voeg smiley-emoji toe.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *