Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Volgende week dinsdag Maxis Monthly, geen update voor De Sims 4 in maart

De volgende Maxis Monthly staat gepland op volgende week dinsdag 5 maart 2019 om 20:00 uur Nederlandse tijd, zo heeft SimGuruKate laten weten. Tijdens de Maxis Monthly zal ze gaan praten met andere SimGuru’s en verschillende creaties van de community laten zien. Tegelijkertijd heeft SimGuruKate ook laten weten dat er in maart geen update voor zowel de pc als de console zal komen.

Hoewel datzelfde gold voor afgelopen januari en het toen op de laatste dag van de maand toch niet helemaal waar bleek te zijn, kunnen we hier desondanks wel uit afleiden dat maart geen nieuwe uitbreidingen zal brengen. Misschien dat er een aankondiging volgt voor in het komende kwartaal, maar anders lijkt het een relatief rustige maand te gaan worden. Verwacht daarom dus ook niet te veel bijzonders te zien op de Maxis Monthly. Op de console kunnen desondanks wel nog gewoon oude game packs en accessoirespakketten worden uitgebracht.

Update 5 maart 2019: de herhaling staat online.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>