Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Uitgebreid Breien

Eerste blik op hoofddeksels voor volgende stemronde Creëer-een-Accessoirespakket project De Sims 4

Komende maandag begint er een nieuwe stemronde voor het Creëer-een-Accessoirespakket van De Sims 4. SimGuruSarah toont nu de hoofddeksels waaruit te kiezen valt.

Nu de release van De Sims 4 Klein Wonen geweest is, kunnen we ons langzaamaan weer gaan opmaken voor de volgende stemronde voor het Creëer-een-Accessoirespakket project van De Sims 4. In deze derde stemronde mogen we straks kiezen uit verschillende mogelijke kledingstukken voor het pakket. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten over de mogelijke keuzes in die stemronde, heeft SimGuruSarah de hoofddeksels getoond waar straks uit gekozen kan worden.

In de eerdere stemrondes werd al duidelijk dat breien centraal zou staan in het pakket en dat de kleurrijke hobbyhemel-stijl lijdraad zou worden voor de voorwerpen en kledingstukken. Zoals te zien valt in de gedeelde concepten heeft dat geresulteerd in een aardig gevarieerd aanbod aan gebreide hoofddeksel. Van simpele petjes tot een heuse viking helm, keuze is er in ieder geval genoeg.

Tevens heeft SimGuruSarah bekendgemaakt dat de stemronde van start zal gaan op maandag 27 januari 2020 om 19:00 uur Nederlandse tijd.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>