SIMposium: Patricia’s reis door Sims 3 Wereldavonturen – Cheats

Nieuwe cheat:

Sommige mensen hebben me gevraagd om uit te zoeken of er een nieuwe cheat is. Er is er 1 die me wel nieuw lijkt, maar wat weet ik daar van. Ik cheat nooit.

Het schijnt dat ‘buyDebug’ een nieuwe cheat is. Als je die actief maakt zal je alles kunnen kopen en neerzetten op je eigen grond. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alle vissen, fruit soorten, insecten en niet te vergeten objecten zoals de tuinkabouters. Wie wil dat nou niet? Maar je kan ook beschikking hebben tot tombe objecten en nog veel meer.

Dat is echter niet alles. Je kan met die cheat ook, tijdens het maken van een tombe, de vallen zelf instellen. Cool toch? En als je iets oppakt in een tombe krijg je een tekst aan de rechterkant bovenin te zien. Die kan je zelf ook aanpassen als je wilt, zo kan je in je eigen tombe ook eigen teksten maken als je Sim er iets oppakt. Ja, ik denk dat dit de eerste cheat is die ik leuk zal vinden om te gebruiken.

Hint! – Tijdens het uitproberen van buyDebug kwam ik erachter de je als aller eerst deze cheat moet invullen: ’testingcheatsenabled true’. Daarna pas de buyDebug cheat. Anders werkt het niet. Of nouja, bij mij werkte het anders niet.

| Lees verder op de volgende pagina – De nieuwe tool |

Inhoudsopgave:

 1. Voorwoord
 2. Feitjes
 3. Interview met Grant Rodiek
 4. Nieuwe cheats (de pagina die je nu bezoekt)
 5. Wereld bouw tool
 6. Werelden en gameplay
 7. China
 8. Frankrijk
 9. Egypte
 10. Haren en kleding
 11. Conclusie

Patricia’s screens pagina


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *