SIMposium: Patricia’s reis door Sims 3 Wereldavonturen – Werelden

De werelden en gameplay:
Om heel eerlijk te zijn ben ik zelf totaal geen bouwer, ik ben meer van het vrij spelen en kijken wat er gebeurd met mijn Simmetjes. Ook houd ik er meer van andermans werken te downloaden in plaats van er zelf tijd aan te besteden. Mijn creaties zullen toch nooit zo mooi zijn als die van hun. Dus toen we eindelijk konden gaan spelen verkeerde ik in de 7de hemel. Ik wist vanaf dag 1 dat we een soort van opsomming moesten maken om uiteindelijk feedback te kunnen geven. Persoonlijk zag ik zelf echter niet zo gauw negatieve punten om op te noemen. Ik ben alleen maar vol lof over De Sims 3 Wereldavonturen, en dat zeg ik niet zo maar.

Iemand had eerder aangegeven dat de Sims niet meer op de originele Sims leek door Wereldavonturen, vanwege de nieuwe gameplay. In Wereldavonturen hoef je niet zo zeer voor je Simmetjes te zorgen maar ga je juist op avontuur uit. Iets wat nog nooit echt eerder in de Sims is voor gekomen. Maar was dat ook niet juist de bedoeling? Dan kunnen mensen nu wel zeggen dat het niet meer op de Sims lijkt, maar als het er wel op had geleken had het weer een ‘uitgemolken’ spel geweest. Nee, de manier van spelen is in de Wereldavonturen hartstikke slim en goed bedacht en dat mag best gezegd worden. Je kan gewoon zien dat ze producers stinkend hun best hebben gedaan om een geweldig spel in elkaar te zetten. Hopelijk blijven ze dat ook doen met toekomstige uitbreidingen.

Als jullie eens konden meemaken wat ik zag tijdens het bezoeken van Egypte, China en Frankrijk. Ondanks dat we een boel over Egypte hadden gehoord dacht ik er alles wel van te hebben gezien. Maar niets was minder waar toen ik het land daadwerkelijk bezocht in het spel. Het is eigenlijk best moeilijk om bepaalde tombes in te komen omdat je er een bepaalde quest serie voor moet volgen voordat je er in kan komen. Dat kan je krijgen door het banen bord op de basis kamp, een kans via het werk of via een lokale bewoner die om hulp vraagt. Heel interessant om mee te maken. Vooral als je er achter komt dat je Sim op een gevaarlijk pad was gestuurd alleen om een basket bal te pakken te krijgen. Zelfs je Sim laat dan een pop up scherm komen met de tekst: geeft die persoon me zoveel geld alleen om een bal te halen?’. Super leuk omdat het lijkt alsof je echt met je Sim samenwerkt en samen “communiceert”.

En zelfs de mummie vinden in Egypte viel nog niet eens mee, terwijl ze in de demo’s van Egypte zo makkelijk bij de mummies leken te komen. Toch is het niet zo makkelijk als het eruit ziet. Dat kan echter wel per persoon verschillen.

Had ik trouwens al aangegeven dat de details oneindig mooi zijn in het spel? Eigenlijk hebben jullie dat al kunnen zien dankzij de vele screenshots die gemaakt zijn tijdens de fan event door de andere mensen. Maar als je zelf achter de computer zit is het onbeschrijfelijk. Het lijkt net alsof je er echt loopt. De details van de huizen, de omgeving, prachtig mooi. De producers hebben echt hun best gedaan.

| Lees verder op de volgende pagina – China|

Inhoudsopgave:
Voorwoord
Feitjes
Interview met Grant Rodiek
Nieuwe cheats
Wereld bouw tool
Werelden en gameplay (de pagina die je nu bezoekt)
China
Frankrijk
Egypte
Haren en kleding
Conclusie

Patricia’s screens pagina


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *