SIMposium: Patricia’s reis door Sims 3 Wereldavonturen – Feitjes

De Sims 3 Wereldavonturen:
Dit is het gedeelte waar jullie allemaal op hebben zitten wachten, toch? Aangezien er zoveel te vertellen is moet ik alles onder categorieën verdelen. Anders raak ik mezelf kwijt in alle woorden die ik nog moet typen. Als eerste zal ik de nieuwe feiten met jullie delen die ik op dag 1 tijdens een demo heb opgeschreven. Sommige kunnen nieuw voor je zijn en andere feiten kunnen oudjes lijken. Maar ik heb het toch allemaal maar opgeschreven voor de zekerheid.

De ‘Wist jij dat?’ feiten:
– Beelden verschoven kunnen worden naar verschillende kanten? Je kan kiezen voor de optie duwen of trekken. Het beeld verschuift dan 1 tegel. Je kan het beeld ook verder duwen of trekken door de optie trek verder of duw verder te kiezen. Dan verschuift het beeld meer dan 1 tegel naar de richting die jij kiest.
– Als je Simmetjes bezig zijn om een tombe te onderzoeken en ze komen veel enge dingen tegen kunnen ze een angst humeur krijgen. Als ze te angstig zijn dan willen ze niet meer verder onderzoeken en gaan ze uit de tombe.
– Je Sims kunnen oude munten op de grond vinden of in een schatkist. Daarmee kunnen ze extra objecten of bonussen kopen die in hun voordeel werken.
– Als je 10 fragments hebt gevonden tijdens het onderzoeken van tombes kan je ze mee naar huis nemen en een deel van een tombe na maken op je eigen Sims grond.
– Je kan krokodillen, slakken en kikkers opvissen als je level 4 of hoger bent qua vis vaardigheid.

– Je hebt een keystone nodig om een deur te openen in een tombe. Er zijn een aantal verschillende keystone vormen. Zoals een hart, een ster, een halve maan en nog meer.
– De makers van De Sims 3 Wereldavonturen hebben opzettelijk geprobeerd je Sims grappiger te maken tijdens het onderzoeken van een tombe. Als je Sim bijvoorbeeld een hoopje stenen moet weg hakken, en het duurt te lang, dan krabt hij/zij eventjes aan de kont en gaat daarna weer verder.
– Wist je dat er beeldjes voor op je dak zijn ontworpen? Erg mooi om te zien ook.
– Sommige deuren hebben een bepaalde quest nodig voordat je ze kan open maken. Zo een quest kan je ontvangen via een lokale bewoner van dat land of via de banen bord op het basis kamp.
– Wist je dat je Sim een scootertje kan kopen in een winkel en het in z’n inventory kan bewaren? Als je Sim dan ergens heen moet wat ver ligt zal hij/zij automatisch de scooter uit de inventory pakken.
– Maar soms heb je, als je de scooter niet hebt, dat je automatisch op een scootertje komt te zitten in bijvoorbeeld Frankrijk. Dat noemen ze dan een ‘rental’. Een gehuurde scooter.

– Schatkisten in tombes hebben de optie ‘neem alles’ om dan alles uit de schatkist tegelijk te pakken. Soms zit er rotzooi in en wil je uitkiezen wat je wilt pakken. Maar de ‘neem alles’ is handig en snel.
– Je Sim kan zoveel verschillende vakantiehuizen kopen als hij/zij wil, er is niet echt een limiet. Je kan bijvoorbeeld zonder problemen 6 vakantiehuizen in je bezit hebben. Maar je moet er wel de simoleons voor hebben en de juiste Visa level.
– Daarnaast kan je Sim ook een stukje eiland kopen in bijvoorbeeld Egypte. Daar staat dan niets op, daar moet je van de grond af aan iets op bouwen, of een tent neerzetten. Het enige wat je er moet afvragen is hoe je op het eiland komt..
– Je Sims kunnen per land 2 liedjes lokale liedjes leren van lokale bewoners.
– Er wordt automatisch in het spel bij gehouden hoeveel keer je een bepaalde tombe heb bezocht, hoeveel keer je bent vervloekt door de mummy, enz. Leuk om voor jezelf bij te houden.
– Elke keer als je Sim succesvol een tombe heeft onderzocht hoe beter hij/zij telkens word. Dus hoe meer succes je boekt hoe minder je faalt.
– Er zijn 2 verschillende soorten tenten. De eerste lijkt erg op die van het basis kamp, heel simpel. En de tweede is wat groter en mooier. Je kan er echter niet in kijken. Wel kan je de tent overal neerzetten waar er ruimte voor is, maar vergeet ze ook niet op te pakken en in je inventory te plaatsen als je de plek verlaat!
– Je Sims vakantiedagen varieren tussen de 3 en de 12 dagen. Dat ligt uiteraard aan je Visa level. Met de oude munten die je kan vinden kan je ook een bonus kopen waarmee nog meer extra dagen krijgt om in een land te verblijven.
– De namen van de sims in de verschillende landen zijn zo samen gesteld dat ze ook daadwerkelijk bij het thema van dat land horen. De Egyptische namen zal je dus niet zo gauw terug vinden in Frankrijk bijvoorbeeld.
– Het vuurwerk in China is qua kleur niet te bepalen, maar je kan wel selecteren op wat voor manier het vuurwerk moet exploderen. Bijvoorbeeld in een vuurregen, of in sterretjes. Dit zijn maar voorbeelden.
– In China zijn er allerlei trappen verstopt door de stad heen.

| Lees verder op de volgende pagina – Interview |

Inhoudsopgave:
Voorwoord
Feitjes (de pagina die je nu bezoekt)
Interview met Grant Rodiek
Nieuwe cheats
Wereld bouw tool
Werelden en gameplay
China
Frankrijk
Egypte
Haren en kleding
Conclusie

Patricia’s screens pagina


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *