SIMposium: Patricia’s reis door Sims 3 Wereldavonturen – Conclusie

Mijn conclusie:
Het is overduidelijk dat ik dol enthousiast ben over deze uitbreiding. Ik vind dat de producers grote pluimen hebben verdient voor deze uitbreiding. Natuurlijk zullen er altijd mensen zijn die commentaar hebben, EA probeert daar het beste uit te halen wat ook goed is. Maar zelf zeg ik: knap gedaan EA Games!

Extra bedankt!
Ik zou heel graag wat mensen willen bedanken die me deze kans hebben geschonken. Naast het spel te bespelen terwijl het nog geen eens uit is was al een droom op zich. Maar dat ik daarvoor ook nog eens naar Amerika mocht, wat de grootste droom tot nu toe was is echt amazing, prachtig mooi.

Dank je wel Anita Keeman – EA Nederland, voor de uitnodiging. Zonder jou zouden wij de kans niet eens hebben gehad en zal ik waarschijnlijk mijn eerste stap in Amerika misschien nooit hebben gezet.

Mijn grote dank aan EA Games in Amerika. Bedankt voor het verzorgen van de reis, het was super, een prachtige ervaring om nooit meer te vergeten. Dank jullie wel!

En as last but not least de andere fansites. Bedankt voor de super 2 dagen. Ik vond het hartstikke gezellig en hopelijk ontmoeten we elkaar in de toekomst nog eens.

Kan je na het lezen van mijn verslag de drang niet weerstaan nog meer informatie tot je te nemen? Kijk dan even op deze pagina. Hier staan alle links naar de verscheidene verslagen die er gemaakt zijn door andere fansites.

Ter attentie voor andere fansites: als je iets uit dit verslag haalt wees dan zo lief om terug te linken naar degene waar je het vandaan hebt. We moeten als fansites op elkaar kunnen bouwen. We zijn geen vijanden van elkaar maar een gezamenlijke community. Bedankt alvast.

| Ga door naar Patricia’s screens gemaakt op het SIMposium|

Inhoudsopgave:
Voorwoord
Feitjes
Interview met Grant Rodiek
Nieuwe cheats
Wereld bouw tool
Werelden en gameplay
China
Frankrijk
Egypte
Haren en kleding
Conclusie (de pagina die je nu bezoekt)

Patricia’s screens pagina


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *