Je kunt gewoon niet zonder!

Community blog: Stap in je rol in De Sims 4 Word Beroemd

Stap in je rol in De Sims 4 Word Beroemd

Ah, Del Sol Valley Waar (de meeste) dromen werkelijkheid worden. Er zijn heel veel manieren om beroemd te worden in het De Sims 4 Word Beroemd Expansion Pack, maar als jouw Sim droomt van acteerwerk, dan is het tijd om de camera’s aan te zetten!

Van onbekend naar best bekend

Zonder een talentenbureau is het bijna onmogelijk om de wereld van show business binnen te dringen! Kies er voor om jouw Sim’s eerste stap te laten nemen in de acteercarrière. Laat je Sim het bureau bellen zodat die audities regelen. Dat is de sleutel tot succes, roem en rijkdom.

Wanneer jouw Sims een auditie boeken, moeten ze wel werken aan de benodigde vaardigheden. Voor de piratenauditie moet je Sim fysiek sterk zijn op de set, dus haal die fitnessapparaten maar tevoorschijn. Voor een romantische auditie is charisma is een must. Gaat de auditie van een leien dakje? Dan is jouw Sim op weg naar de top. Je kunt nu kiezen: of je laat Sim zelfstandig werken, of je gaat mee naar de set.

Laat me werken

Op de set doen ze het kapsel, de make-up en de kleding (alleen al hiervoor is het de moeite waard om je Sim te vergezellen) van je Sim. Daarna speelt je Sim de scènes op basis van de ontwikkelde vaardigheden. Als je Sim het goed doet bij het optreden, is de weg naar succes ingezet! Tijdens de carrière verdient je Sim roempunten, die kunnen worden besteed aan roemvoordelen. Gaaf! Vanaf het moment dat Sims ‘Opvallende nieuwkomer’ worden (een van de eerste roemniveaus), zullen ze een eigenaardigheid in hun persoonlijkheid ontwikkelen. Hoe beroemder Sims worden, des te meer eigenaardigheden ze krijgen. Worden ze de lieveling van de paparazzi, een serieuze acteur of komen ze meer geobsedeerde fans tegen dan andere Sims?

Houd de voortgang van je Sim goed in de gaten in het roeminfo-paneel. Daar zie je alle voordelen en eigenaardigheden op een rijtje. Met de extraatjes die je ontgrendelt met roempunten kun je de carrière van je Sim in een bepaalde richting sturen. Kiest jouw Sim ervoor om wat terug te geven aan de gewone mensen of wordt het alleen maar ondeugendheid? Het ligt in jouw handen.

Oefening baart roem

Als jouw Sim niet de benodigde magie brengt op de set, kun je daarop een tal van manieren aan werken. Scripts uit het hoofd leren, met een ander aan een scène werken of zelfs optreden waardoor het acteerniveau kan verbeteren. Hoe hoger het acteerniveau van je Sim, des te spannender de filmprojecten worden. Sims kunnen hun vak bijschaven met een emotionele ziekenhuisscène, een politiethriller of zelfs een post-apocalyptisch drama. Tja. . . leuk!

En om meer roem te vergaren kunnen Sims een profiel maken op social media, hun verhaal vertellen op Simstagram en nog veel meer.

Ga om met wereldberoemde celebrity’s, laat je fotograferen door de paparazzi en krijg drommen fans. O, en vergeet niet te acteren en zo. Je doet het allemaal voor de kunst, toch? Om nog meer te weten te komen over Word Beroemd en de acteercarrière kun je meekijken met de Twitch livestream op 26 oktober 2018.

EA

Community blog: Hoe vergaar je roem in De Sims 4 Word Beroemd?

Deze week kondigden we het De Sims 4 Word Beroemd Expansion Pack aan, en er is veel om te behandelen. Je zult er al snel achter komen dat er meerdere manieren zijn om beroemd te worden, maar hier zullen we bekijken wat er kan gebeuren als je Sim op weg is naar faam. Voor meer informatie over dit onderwerp mag je zeker de Fame Mechanic-livestream op 2 november 2018 niet missen.

Oké, waar begint een ster met rijzen? Het begint allemaal in Del Sol Valley – Mirage Park om precies te zijn. Hier woont veel aanstormend talent. Ze werken aan hun vaardigheden, doen talloze audities en banen zich een weg naar de top van hun respectievelijke vakgebied. Het maakt niet uit welke weg naar roem jouw Sim kiest. Hij zit altijd vol wendingen, bochten en zelfs enkele omwegen, maar het zal allemaal de moeite waard zijn als ze – op een dag – eindelijk thuiskomen en op een verguld toilet kunnen gaan zitten.

Elke Sim die in Del Sol Valley woont, heeft een publiek imago, wat een combinatie is van reputatie en celebrityniveau. Naarmate hun celebrityniveau stijgt, verdienen ze roempunten, ontgrendelen ze voordelen en andere extra’s zoals zomaar doorgelaten worden op de hotste plekken van de stad. Er zijn vele manieren om punten te verdienen en voordelen te krijgen. Je Sim kan muziek of grappen maken tijdens een openpodiumavond, doneren aan een goed doel, hangen met een grote ster (duimen maar!) of zelfs het kind van beroemde ouders zijn.

Maar goed, terug naar de voordelen. Hebben jouw Sims ooit een baanbrekend zicht op mode willen hebben? Nou, dat zullen ze voor hun ogen zien gebeuren wanneer andere Sims zich net zo beginnen te kleden als zij. Razend populair bij de fans willen zijn? Wanneer je Sim alles opzij zet om even te poseren op Starlight Boulevard, zouden voorbijgangers zomaar eens in van hun stokje kunnen gaan. Maar je hoeft ze niet op te rapen hoor. Dat doen de uitsmijters wel voor je. Wanneer je Sims het squadvoordeel ontgrendelen, hebben ze de leiding over een groep andere te gekke Sims waar ze gewoon niet zonder kunnen. Sims kunnen onmogelijk beroemdheden zijn zonder rond te lopen met een entourage.

Maar pas op: roem komt met een prijs, en we hebben het niet over Simdollars. Fans, vooral als ze een geobsedeerd zijn, kunnen zich een beetje… vreemd gedragen in de buurt van jouw Sim. En breek me de bek niet open over de paparazzi. Kan een beroemdheid niet gewoon met rust gelaten worden? Niet echt, tenzij ze ervoor kiezen om een vermomming aan te trekken.

Nu je Sim een echte beroemdheid is en letterlijk schittert van top tot teen, is het hoog tijd om naar The Pinnacles te verhuizen. Daarvandaan kunnen ze lekker neerkijken op de gewone mensen, ze bedanken en heerlijk in slaap vallen in hun capsule. Ja, hun capsule.

EA

Community blog: Sims Camp 2018 komt eraan

Hoewel De Sims 4 Word Beroemd pas over een maand uitkomt, krijgen sommige Game Changers volgende week al de tijd het uitbreidingspakket uit te proberen in Londen tijdens het Sims Camp. In de onderstaande community blog van vandaag worden alle uitgenodigde Simmers opgesomd zodat je weet bij wie je straks op 22 oktober 2018 als eerste content van het pakket kunt vinden.

Naast Word Beroemd komt ook De Sims Mobile aan bod. Op 24 oktober 2018 zien we daarbij meer van het grote evenement dat later deze maand zal plaatsvinden.

Simmers, we willen graag aankondigen dat we Sims Camp organiseren voor een heel speciale groep Game Changers, influencers en communityleden. Dus, wat is Sims Camp? Het is een evenement waarop contentmakers van over de hele wereld met elkaar in contact kunnen komen, plezier kunnen maken en De Sims kunnen vieren! Dit jaar vindt het spektakel plaats in Londen, en er zijn tal van evenementen, ervaringen en kansen om onze community sterker te maken.

En waarom delen we dit met jullie? Omdat jij het kunt beleven door de ogen van je favoriete makers! Daarnaast hopen we dat je alles volgt op de sociale kanalen van De Sims voor het laatste nieuws. In willekeurige volgorde zijn dit de mensen die je kunt verwachten om content voor je te creëren en vast te leggen:

Xmiramira, Sims Community, Vixella, Simarchy, Arsen Girl Gaming, KrystinMyrieXo, lilsimsie, Iron Seagull, HollieBBTV, DrGluon, SimLicy, XUrbanSimsX, Koffee, TheTidesChanging, LuniverSims, Akisima Blog, 8BitDylan, nytralon, SpringSims, Pixelade, ddddaju, SimTimes, SimFans.de, Doorong, Simmer Kitten, – NS –, simfinity, PIXIA, DOTsim, Adrianna Skon Game, Carolina Azeredo, TheEnglishSimmer, Steph0sims, Hatsy, Shivastochter, LaurenzSide, Devon Bumpkin, Neecxle, Delphron, Aveline, SimmerJonny, Deligracy, The Sim Supply, rachybop, beyondsims, Rao TV, Kaleidow, Szalona Szynszyla, Mia Zaff, ZoCkEr MiMi, Lili Cross, Clare Siobhan, Lyna, Kinga, Petit, Yammy en Devovo.

We zullen binnenkort nog veel meer met jullie delen, maar we wilden jullie alvast laten weten dat dit te gebeuren staat en we willen dolgraag laten zien hoezeer we onze spelers waarderen. Hartelijk dank aan elke Simmer voor alles wat je doet voor De Sims!

EA

De Sims 4 Griezelige Accessoires vanaf nu verkrijgbaar op de console

Hoewel we er sinds de aankondiging twee weken geleden niet echt meer iets van hebben gehoord is vandaag De Sims 4 Griezelige Accessoires uitgebracht op de PlayStation 4 en Xbox One. Zoals gebruikelijk bij accessoirespakketten kost ook Griezelige Accessoires 10 euro.

| PlayStation 4: PlayStation Store | Xbox One: Microsoft Store |

De Sims 4 Griezelige Accessoires is verkrijgbaar en zit vol angstaanjagend plezier voor jouw Sims. Om te beginnen is er een nieuw soort evenement, dat zo bloedstollend is, dat zelfs de meest sinistere Sim een glimlach op het gezicht zal krijgen. We hebben het over het Griezelfeest, en er zijn drie manieren om een angstaanjagende fiësta te organiseren.

Maak van je huis een spookhuis

Je kunt je huis versieren met tal van enge decoraties! Begin buiten om gasten in de halloweensfeer te krijgen nog voordat ze binnen lopen. Wat dacht je van een paar ketels die een spookachtige lichtshow geven of een akelige pompoenlampion? Wanneer je gasten je spookhuis binnenkomen, kunnen ze even ontspannen op thematische meubels, een spookachtige tafeldecoratie bewonderen of een snoepje uit de snoepkom graaien.

Als je niet zo van bouwen houdt maar je kunt wel wat inspiratie gebruiken, dan zijn er twee ingerichte ruimtes – de Wrakkige woning en Ondode Kamer – om het feest een succes te maken. Zet de muziek wat harder zodat je het geschreeuw niet hoort! Moewhahahaha.

Het is kale-bastisch

Een van de beste manieren om je Sims in de halloweensfeer te krijgen is met pompoenen! Met de pompoensnijder kun je zelf bepalen welk ontwerp je Sims maken, of het nou een schrikbarend meesterwerk is of een vriendelijk gezicht om de gasten te begroeten. Deze activiteit kan uitgevoerd worden door volwassenen Sims, tieners en kinderen en welke ontwerpen je kunt kiezen hangt af van bepaalde vaardigheden. Voor volwassen Sims en tieners bepaalt de hoogte van de Handigheid het aantal ontwerpen dat je kunt kiezen. Bij kinderen is dat de Motorische vaardigheid. Zodra de pompoen gesneden is, zijn er ook verschillende interacties beschikbaar voor je Sims. Ze kunnen er een kaarsje in zetten, hem bezeten laten worden door een spook (akelig!) of ‘m kapot slaan. Maar pas op: als je niet eerst het kaarsje uitblaast, kan je Sim zelf vlam vatten bij het kapot slaan van een pompoen!

Ik wil mijn mummie

Wat een prachtige kostuums. Je kunt je Sims in de gekste outfits kleden, van kinderen tot volwassenen, van griezelig tot grappig. Dromerige fee? Ja hoor. Stoere piraat? Natuurlijk. Klassiek skelet? Absoluut. Breng jouw Sims zo snel mogelijk in een feeststemming met De Sims 4 Griezelige Accessoires, nu verkrijgbaar voor Xbox One en PlayStation 4!

We hebben ook twee geweldige bundels voor jullie, Simmers! De eerste bundel geeft je meer manieren om te spelen voor een geweldige prijs en bevat De Sims 4 Honden en Katten, De Sims 4 Ouderschap en De Sims 4 Peuter Accessoires. De tweede bundel bevat De Sims 4 en De Sims 4 Honden en Katten! Ontwerp unieke Sims, bouw moeiteloos hun huizen en verken kleurrijke werelden. Met honden en katten in de huizen van je Sims zullen hun levens voor altijd veranderen. Daarnaast kunnen je Sims als dierenarts de dieren van de buurt verzorgen.

EA

Community blog: Maak je eigen clubs met De Sims 4 Beleef het Samen op console

Nog een week en De Sims 4 Beleef het Samen komt naar de PlayStation 4 en Xbox One. In deze community blog van vandaag wordt daarom verder ingegaan op clubs, de belangrijkste feature uit het pakket.

Jouw clubs, jouw regels

Wanneer De Sims 4 Beleef het Samen naar Xbox One en PlayStation 4 komt op 11 september 2018, zitten er ineens clubs in je game en zal alles ineens veranderen. Met clubs kun je groepen Sims aansturen tijdens bijeenkomsten. Daar zullen ze de clubregels opvolgen, clubactiviteiten ondernemen en reageren op situaties zoals voorgeschreven door de club. Tijdens bijeenkomsten zullen Sims zelfs hun eigen voorkeursregels breken, om maar aan die van de club te voldoen. Je kunt lid worden van bestaande clubs, zoals de Fijnproevers die van lekker eten houden of de stijlvolle Idolen, maar je kunt ook je eigen club oprichten! En ra ra, wie bepalen de regels voor die clubs? Jullie. Jullie, Simmers.

Hier zijn alle manieren waarop je jouw eigen clubs aan kunt passen.

De Sims 4 Beleef het Samen

“Community blog: Maak je eigen clubs met De Sims 4 Beleef het Samen op console” verder lezen

De Sims 4 Beleef het Samen komt naar de console

Na De Sims 4 Stedelijk Leven, Aan het Werk en Honden en Katten kunnen Simmers op de PlayStation 4 en Xbox One binnenkort ook aan de slag met De Sims 4 Beleef het Samen, het tweede uitbreidingspakket van De Sims 4. Lang hoeven we er ditmaal niet op te wachten: 11 september 2018 komt het pakket namelijk al uit.

In Beleef het Samen staan clubs centraal. Met clubs kunnen Sims gezamenlijk activiteiten ondernemen in Windenburg, de nieuwe wereld gebaseerd op het noorden van Europa. Iedere club heeft zo zijn eigen regels en voorkeuren die je als leider helemaal zelf naar wens kunt aanpassen.

Dit zijn tien dingen om je op te verheugen.

Er is van alles dat goed samengaat. Pindakaas en chocolade. Katten en memes. Bejaarden en cruises. De Sims 4 Beleef het Samen en consoles. Hè, wat? Jazeker, Simmers. Zet je schrap voor clubs, een nieuwe wereld en nog veel meer, want het komt naar Xbox One en PlayStation 4 op 11 september 2018!

Er zijn tal van redenen waarom we denken dat jullie dit pakket leuk zullen vinden, maar laten we beginnen met deze tien:

“De Sims 4 Beleef het Samen komt naar de console” verder lezen

Van concept naar eindproduct: Sapbar uit de Waterkant-update van De Sims Mobile

SimGuruBeth, een van de ontwerpers van De Sims Mobile, heeft gedeeld hoe zij een object, in dit geval de sapbar uit de recente Waterkant-update, van de concept fase tot aan het uiteindelijke product krijgen. Zoals te begrijpen valt komt daar namelijk meer bij kijken dan enkel het voorwerp zelf. Er moet bijvoorbeeld ook worden nagedacht over wat het voorwerp allemaal moet kunnen terwijl het tegelijkertijd haalbaar moet zijn binnen de budgetten.

Hoi! Voor iedereen die niet weet wie ik ben, ik ben Beth – hoofd object modelleur van De Sims Mobile. Ik help mijn team om unieke meubels en kavels te maken. Nu het Waterkant-gebied eindelijk af is, wil ik een voorbeeld delen van hoe een object van concept tot eindproduct gaat.

Van concept eindproduct: de sapbar

“Van concept naar eindproduct: Sapbar uit de Waterkant-update van De Sims Mobile” verder lezen