Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 Wereldavonturen Review – Pagina 4

Twee dagen nadat wij de review versie van De Sims 3 Wereldavonturen hadden ontvangen, hebben Patricia, Kyta en ik elkaar ontmoet om zo gezamelijk naar deze uitbreiding te kijken. Hieronder staan de eerste indrukken van Kyta en Patricia en mijn conclusie van deze review.

Kyta’s eerste indruk
Op het moment dat je voor het eerst op vakantie gaat is het toch wel erg spannend, het is een nieuwe game-play, dus ik was erg nieuwsgierig! Eénmaal op vakantie vond ik dat alles er erg mooi uitziet, het is echt heel anders. Ik kom voorlopig tijd en ogen te kort met alles wat er te zien en te ontdekken is.

Patricia’s tweede indruk
Ondanks dat ik Wereldavonturen heb kunnen spelen in Amerika tijdens de SIMposium, en ik totaal verliefd ben geworden op het spel, is het nooit verkeerd een tweede indruk te krijgen. Dat heb ik op 15 november kunnen krijgen.

Ondanks dat ik nog steeds helemaal gek ben op Wereldavonturen, vallen me er nu toch wat meer minpuntjes op die in de review worden beschreven. Het is jammer dat ik dat niet eerder heb kunnen aangeven in Amerika, zo zie je dat 2 dagen toch ook te weinig is voor een goede eerste indruk. Vooralsnog blijf ik zeggen dat Wereldavonturen een geweldig en uitdagend spel is. EA Games heeft zichzelf duidelijk overtroffen, ik hoop dat ze in de toekomst nog meer geweldige uitbreidingspakketten gaan maken met de mooie opties en grafische details als die ze in Wereldavonturen hebben gebruikt.

Conclusie
Wat ik tot nu toe van De Sims 3 Wereldavonturen gezien heb spreekt mij echt heel erg aan. Alles is erg goed uitgewerkt en de nieuwe manier van spelen is een welkome en vooral prettige vernieuwing. Het spel heeft enkele minpuntjes, maar ik vind die verwaarloosbaar tegen de uren speel plezier die Wereldavonturen mij gegarandeerd zal geven. Ik lieg niet als ik zeg dat dit mijn meest favoriete De Sims uitbreiding is in jaren.

WA review afbeeldingWA review afbeelding

Dankwoord
Namens het hele Sims3Niews team willen wij EA Games enorm bedanken voor het beschikbaar stellen van een recensie exemplaar van het spel.

Onze dank is ook groot aan onze bezoekers, zonder jullie zouden wij deze kans waarschijnlijk niet gehad hebben.

Bedankt!

Deze review is geschreven door Xelles.

| Ga terug naar de homepage |

Inhoudsopgave:
Pagina 1: Introductie.
Pagina 2: De landen & nieuwe spullen.
Pagina 3: Bugs, min en pluspunten.
Pagina 4: Conclusie. (de pagina die je nu bezoekt)

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>