Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

Relaties in De Sims Middeleeuwen (vertaald)

FranSor heeft het Engelse artikel over relaties in De Sims Middeleeuwen, wat een paar dagen geleden verscheen, vertaald. Voor sommige leden is dit nou eenmaal wat duidelijker, en voor bijna iedereen is het gewoon makkelijker in het Nederlands.

Toch geen Nog Lang en Gelukkig?

Soms gebeurt het dat getrouwde Sims het niet meer zien zitten. als het ongelukkige koppel het huwelijk nog niet geconsumeerd hebben, dit betekend de liefde nog niet hebben bedreven, dan kan het huwelijk simpelweg geannuleerd worden. Dit doe je door de ‘Annuleer Huwelijk’ aan te klikken tussen je interacties, hierna kunnen de vrijgezellen het geluk weer zoeken bij een ander. Maar als de daad al gedaan is, moeten ze een geestelijke vragen om hen te scheiden.

| Relaties in De Sims Middeleeuwen (vertaald) |

Vandaag is het 9 dagen voor de officiële release van De Sims Middeleeuwen. Op onze informatie pagina vind je alle informatie, screens en artworks en video’s van deze nieuwe game. En op ons De Sims Middeleeuwen forum vind je ook nog eens veel artikelen die we speciaal voor jullie hebben vertaald.

En vergeet onze De Sims Middeleeuwen preview niet te lezen als je meer wil weten over deze totaal nieuwe game.

70 gedachtes over “Relaties in De Sims Middeleeuwen (vertaald)”

  1. Maschaa

   je moet je die andere sims waar je mee wilt trouwen verliefd op je laten worden hoe je het ook bij sims 3 moet doen doe je ook gwn bij sims middeleuwen je moet vriendelijk afentoe grappig zijn en ramanties dan word die andere sims verliefd op je maar als je getrouwd ben kan je niet met die sims spelen!

 1. monique

  bij mij lukt het ook niet ze zijn beide verliefd op mekaar maar verloven komt er niet bij te staan jammer genoeg..mss omdat ik nog geen kerk heb (eventueel) maar er staat bij de lessen dat het niet uit moet maken welke locatie je wil trouwen verders staat er alleen bij dat je na elkaar een tijdje het hof te hebben gemaakt kan je in een huwelijk treden…dus ik blijf maar wat aanklooien in de hoop dat het uiteindelijk lukt

  1. Maschaa

   het maakt idd niet uit of je kerk heb of niet want ik ben al heel vaak getrouwd zonder kerk en met kerk je moet gwn kletsen leren kennen grappjes maken tot dan je op vrienden staat en dan romanties doen.

  1. story

   je moet dan bijv. 3 keer op flirten en dan 3 keer op zoenen en nog een paar andere romantische atcies en dan krijg je AANZOEK DOEN daar klik je op en dan is kan je kiezen tussen een feest geven door met telefoon te bellen of een intieme trouwerij maar dan komt niemand kijken of zo dan is het alleen die 2 sims. het kan met 2 mannen of 2 vrouwen of gewoon man en vrouw. maar pas als ze jong volwaassen of ouder zijn…

 2. Magster

  Kijk, je nodigt je aanbidder uit (ik ben nu bezig met de queest Troonopvolger) gaat op bed liggen, doet knuffelen, Ojaa :’) en dan zoenen, en dan ben je verlieft. je moet dan even wachten en daarna kan je verkering vragen. daarna kan je verloven, en dan trouwen (: het lijkt me wel handig als je de 2 kerken hebt.

 3. henkieejj

  ik doe ook de missie troonopvolger
  ik heb al 3 x ge ojaat maar nog steeds niet ik heb zelf al een baby gekregen met hem en echt een stuk of 15 x passionele zoen gedaan en nogsteeds geen trouwerij

 4. lisan

  Hallo
  Zorg dat een sim verliefd op je wordt.. daarna kun je klikken op: verkering vragen.. daarna staat er: Om hand vragen ( dat is hetzelfde als verloven/aanzoek doen) en daarna kun je trouwen;)

  Ik ben nu met de quest troonopvolger bezig, maar ze raakt maar niet zwanger zelfs niet na 100 x Ojaa… weet iemand of dit normaal is? XX

 5. Ingrid

  heey

  ik ben bezig met volgens mij de quest iets met trouwen enzo maar ze zijn verliefd en verloofd, maar hoe ga je nu trouwen? ik blijf aldoor maar interacties doen als zoenen flirten noem maar op, maar zoiets als elkaar het ja woord geven staat er maar niet bij…. wie kan mij helpen?

  Xx Ingrid

 6. quincy

  hallo ik heb het antwoord op jullie vragen over trouwen!
  1. zorg dat iemand verliefd wordt op jou sim
  2. doe bij romantisch alleen het bovenste tot er ergens staat: om hand vragen dan doe je die
  3. dan ben je verloofd en moet je lid zijn van een kerk
  4. en dan naar de kerk gaan met een 2 trouwringen
  5. je kan in de kerk trouwen!

 7. quincy

  srry ik zij een beetje verkeerd

  als je hebt gedaan met om hand vragen
  moet je weer op romantisch klikken dan staat er boven in trouwen klik daar op en kies of je in een kerk wil trouwen waar je lid van bent of waar je nu bent!
  Als Jullie Blieft!

  1. Lorke

   Je moet gewoon naar zo een duivending gaan (bij palijs of bij de waterput) en dan sims uitnodigen dan kies je op degene die je wil en dan komt ze normaal gezien in je beeld en dan kan je haar markeren. Na een tijdje gaat ze weer weg en moet je haar weer uitnodigen net als bij de gewone sims.

 8. ardwennem2

  aan de mensen die nog steeds problemen hebben met trouwen: misschien is degene met wie jij trouwen wil al verlooft…

  aan Quincy:
  dat houdt in dat ze momenteel niet op de kaart aanwezig is, dus waarschijnlijk in haar eigen huis waar je niet heen kan…

 9. quincy

  ik heb nog een vraag hoe kan je landen zo genaamd ‘in handen krijgen’ dus veroveren en zij de 1ste 2 landen naast je al van jou of niet (ben pas eergister begonnen daarom deze vraag)

 10. kimberley

  ik ben op dit moment aan het trouwen .
  en de bruidegom heeft zn trouwkleding al aan maar ik kan nergens de mijne vinden.
  ook niet bij kleding plannen nergens .
  hoe kan ik dit oplossen ?

 11. kimberley

  oke maar het is heel raar de bruid staat al in de kleding klaar en ik heb de kleding van het bruidsmeisje al gekregen maar die zitten nog in haar invertaris
  en ik heb 4 ringen ineens maar ik kan helemaal niks meer nu

 12. murf

  idd ik heb een ridder niv8 en wilde trouwen met vera de goede vrouw.. maar volgens mij is die al bezet…. hoe kan ik toch met der trouwen gaan gezien ik dat voor een q uest moet doen :/…. al 80x oja gedaan dus daar ligt het niet aan XD of miss tog wel lol… maare verkeering of verloven komt er niet bij te staan..

 13. quincy

  Beste Murf miss is ze niet bezet moet je bij je sim vrienden kijken (als je begrijpt wat ik bedoel) en met je muis bij haar doen dan kan je zien PARTNER en als daar iemand staat is ze al bezet en als dat niet het geval is is dit een herhalen wat ik eerder op dit forum al zij maar dan in duidelijke form:

  1.Zorg dat iemand verliefd op je is.
  2.Zorg dat je met die gene verkering krijgt.
  3.Zorg dat die gene je EXTREEM ONWEERSTAANBAAR (ofzow) vind.
  4.Dan staat er bij ROMANTISCH: OM HAND VRAGEN klik daar op.
  5.Dan ben je verloofd en heb je bij ROMANTISCH staan: TROUWEN.
  6.Klik daar op en kies of je wilt TROUWEN waar je NU bent of in een KERK wilt TROUWEN van jou geloof.
  7.Klik op het teken om het op het snelst te laten gaan en je bent GETROUWD.

 14. Lisistra

  hi everybody! ik heb een probleem. ik zit in de queeste troonopvolger en moet een droomkind maken ofzo. Alleen ik heb al 25 keer geojaad, en er is nog steeds geen teken van zwangerschap! Please help me!!

 15. Mattanja

  Waar kan je trouwringen halen, want ik heb zeg maar aan verkering gedaan, maar dan staat er: 2 trouwringen bemachtigen. Ik heb al sowat alles geprobeerd, maar ik kom er maar niet uit..

  1. Aradia

   Ik kom er ook niet uit. De ridder heeft voor iemand de ringen bemachtigt, zoals hij moet doen, ze staan in zijn inventaris en toch lijkt het niet afgerond.

   Waar moet hij die ringen en trouwkleding heenbrengen? Queeste tijd is bijna om en het paar is al getrouwd!!!!

 16. marshall

  Ik ben nu ook bij die quest van het trouwen en heb die kleding al gegeven, en ik heb 1 ring bij de dorpswinkel gehaald maar je moet er toch 2 hebben…. Want die queest blijft staan:o

  Wat moet ik doen???

  Gr.marshall

 17. Lynn

  ik zit met een probleem bij de troonopvolger queeste.mijn koning was reeds verloofd met een vrouw maar die wilt niet trouwen.nu moest ik dus een andere vrouw kiezen als aanbidster. maar ik kan hen maar niet verloven. iets anders doen dan trouwen met die eerste is ook niet meer mogelijk. wat nu??

 18. aradia

  Je kunt alles op de pad naar het dorp in de dorpswinkel kopen, maar aan wat moet je met de ringen en trouwjurk doen met de bruiloftqueeste als je ze bemachtigt hebt. Ze staan nu nog steeds in mijn inventaris…

 19. Isa

  Ik heb hem vandaag gekocht en ik snap niet hoe je moet trouwen. Ik moet een bruiloft regelen, maar dan moet ik 2ringen kopen , ten eerste: ik kan ze niet vinden. ten tweede: ik trouw op het strand , waar is jet strand 😮 ?
  Willen jullie me alsjeblieft helpen?

 20. Amber

  HELP! Ik ben al verloofd en dan pas ging ik de queeste : troonopvolger doen. Maar ik vind de gene waarmee ik verloofd ben niet en ik kan geen simmarkering doen! Nu moest ik dus met iemand anders romantisch doen maar doordat ik al verloofd ben kan ik niet met hem trouwen! HELP!

 21. Iemand

  Hoe moet je samenwonen?
  Ik ben al getrouwd met de vrouw, maar ik heb ook een cheat met dat je met shift op iemand klikt en dan aan huishouden toevoegen maar dat kan bij haar niet…

 22. geheim persoon

  ik zal uitleggen hoe je mmoet trouwen
  je ene sim moet met iemand anders verkering hbben
  dan laat je ze vaak zoenen en zo dan druk je op “het hof maken” en dan “een hand” dan zijn ze verlooft
  daarne ga je weer naar “romantische” dan druk je op “trouwen”
  dan staat der “wil je hier trouwen” en of in een van der kerken (dan moet je wel lit zijn van die kerk) als je der op heb geklitbn je getrouwed

 23. martin

  Help!
  Ik doe de queeste van een troonopvolger, en ik ben nu op het punt waar ze moeten trouwen. Alleen… Mijn held heeft al verkering met iemand uit een andere queeste, die nu weg is… Hoe krijg ik dit ongedaan???

 24. jolanda

  Hallo ik heb de queste van trouwen nou zijn ze verliefd verloofd trouw kleding heb ik de ringen ook en probeer van alles met passioneel zoen gunst geven e.c doen dan na een paar honderd x dat gedaan te hebben klik ik op trouwen maar krijg steeds de pop up heeft iemand hier koud water vrees?De man is mijn land goed zij ook maar heeft geen huis en is single geweest voordat ik ze verloofd had maar trouwen wil niet weet bij god niet wat ik fout doe heb ingesteld op het strand trouwen en beiden niet lid van een kerk of mischien zij wel maar dan moet ik het weer spelen maar kom er niet uit!Iemand de gouden tip??Alles welkom mvg Jolanda

 25. Aurora

  Hallo mensen!
  Ik heb echt een dringende misschien domme vraag.. maar op de sims middeleeuwen ben ik de quesa : Vorst voor 1 dag!
  En ik kan geen kado kopen voor mijn vorst, het lukt gewoon niet!!!!!! Er staat dan dat ik miss bij de dorpswinkel iets kan vinden en dan doe ik dat en dan… NIKSS alleen de basic dingen en geen iets van kado of iets en het lukt em maaar niet 🙁 please heklp mij 🙁

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>