De Sims 4 Bowlingavond en Fitness Accessoires vanaf nu verkrijgbaar op de console

De volgende twee accessoirespakketten, De Sims 4 Bowlingavond en Fitness Accessoires, zijn vanaf nu verkrijgbaar op de console. Beiden zijn het recentere accessoirespakketten met ieder een duidelijk thema; met Bowlingavond Accessoires staat de nieuwe bowlvaardigheid centraal en krijg je allerlei retro meubels en kledingstukken, terwijl Fitness Accessoires een stuk moderner getint is met de nieuwe klimwand en oortjes als belangrijkste toevoegingen.

Zie ook de onderstaande community blog en trailers voor meer informatie over beide pakketten. Wil je erachter komen of een van beiden wat voor je is, lees dan onze reviews over Bowling Accessoires of Fitness Accessoires.

Bowlingavond Accessoires en Fitness Accessoires zijn nu verkrijgbaar op console

De lente hangt in de lucht, lieve Simmers. En hoewel dat misschien buienbloemen en kleurige outfits betekent, betekent het ook dat je Sims waarschijnlijk buiten wat nieuwe activiteiten willen ondernemen!

We zijn dan ook blij je te kunnen vertellen dat De SimsTM 4 Fitness Accessoires en De SimsTM 4 Bowlingavond Accessoires* nu verkrijgbaar zijn op de Xbox One en PlayStation 4. Check wat je allemaal kunt doen met deze geweldige accessoirespakketten.

Maar eerst, Fitness

Met Fitness Accessoires kun je de ultieme trainingsruimte bouwen om je Sims klaar te maken voor het strand. Ze kunnen hun fitnessvaardigheden, en hun spieren, verbeteren met een loopband, fancy fitnessapparaat of een stoere boksbal. En terwijl ze die calorieën verbranden, kunnen Sims er ook trendy uitzien in nieuwe outfits. Want al dat harde werk mag wel bewonderd worden, toch? Heb je trouwens die klimwand gezien? Ja, die met die vervaarlijke vlammen! Moewhahahaha. Je kunt je Sims letterlijk voor hun leven laten zweten. Best wel sadistisch van je, maar goed, het was wel ons idee. Werk je in het zweet met dit pakket.

Sparren maar

Goed, tijd om je te ontspannen na al die inspanning. Wat dacht je van een potje bowlen? Je weet wel, gezelligheid en opbloeiende romances tijdens het omknallen van wat kegels. Creëer de perfect chillplek met een prachtige bowlingbaan in het huis van je Sim. Beter dan dat wordt het volgens ons niet. Of je bouwt natuurlijk een gloednieuwe bowlingbaan voor al je kegelende Sims. Kleed ‘m aan met een mooie trofeekast en maak ‘m funky met wat gekleurde lampjes. Je Sims zullen binnen no-time echte bowlingpro’s zijn. Weer een bal in de goot? Ach, je Sims zien er in ieder geval goed uit in hun nieuwe outfit.

Klaar om deze pakketten uit te proberen? De Sims 4 Fitness Accessoires en De Sims 4 Bowlingavond Accessoires zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op de Xbox One en PlayStation 4. 

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *