De Sims Mobile update 16.0.0 beschikbaar

De Sims Mobile

De Sims Mobile krijgt in deze update twee zaken waarvan we al een tijdje wisten dat ze eraan zaten te komen: het logo is vernieuwd net zoals dat bij De Sims 4 is gebeurd en de beloofde Moschino-items hebben hun gevonden naar het pakket.

Voor dat laatste is er uiteraard een ‘nieuw’ evenement gestart. De regels zijn hetzelfde als bij de voorgaande Zoete Hapjes Strijd-evenementen, maar je zou iets gemakkelijk prijzen moeten kunnen verdienen. De grote hoofdprijs is nu een speciale modellencarrière, dus heel toepasselijk bij dit bak-evenement.

Haute couture-update

Soel soel!

Daar zijn we weer, Simmers! Om de lancering van De Sims 4 Moschino te vieren, wil ons Sims Mobile-team dolgraag hun passie voor mode laten zien door de ultieme stijlupdate met de hotste items met jullie te delen!

Samenwerking met Moschino

De Sims heeft de handen ineengeslagen met creative director Jeremy Scott van het luxe modelabel Moschino om authentieke outfits voor De Sims Mobile te ontwerpen! We kunnen niet wachten tot jullie de enorme selectie met echte Moschino-outfits zien, regelrecht van de catwalk!

Het pack bevat bijpassende tops en rokken, jacks en jeans, schoenen en zelfs badkleding met plumbobs – plus kleding met hun iconische teddybeer – allemaal in verschillende kleuren voor mannelijke en vrouwelijke Sims!

Gebruik hashtag #MoschinoXTheSims om ons jouw Sims te laten zien in outfits uit de levensechte Moschino-capsulecollectie

De Sims Mobile

Zoete Hapjes Strijd en details over de modellencarrière

Er is een nieuwe missie aan de Zoete Hapjes Strijd toegevoegd! Je zult opnieuw je culinaire bakkunsten moeten bewijzen in de speciale bakkerij in Parkzijde! In deze haute couture-update kunnen spelers gloednieuwe appartementvoorwerpen ontgrendelen om de ultieme fotostudio mee in te richten. Prijzen bestaan uit een kledingrek, leren bank, funky decor, modetijdschriften en meer! ​

Bak er op los in de Zoete Hapjes-uitdaging om de ultieme hoofdprijs te ontgrendelen: een modellencarrière voor de modestudio! Lanceer de carrière van je Sim en verover de modewereld! Je Sim zal diens moves op de catwalk kunnen laten zien en zich omhoog werken naar de status van een supermodel.

Op basis van jullie feedback hebben we ook een aantal veranderingen doorgevoerd. Hier zijn enkele aantekeningen van onze ontwikkelaars:

 • Er is een nieuwe missie aan de Zoete Hapjes Strijd toegevoegd. Deze missie levert je aanvullende zoete smulpunten en royale smulpunten op.
 • De uitdagingen met vijf rondes zijn verwijderd, met uitzondering van een ‘uitlegbakker’ die enkel tijdens je allereerste uitdaging verschijnt. Daarna zie je alleen uitdagingen van 7, 9 en 10 rondes (uitdagingen van 9 en 10 rondes zul je later in het evenement vaker tegenkomen).
  • “De waarde van de uitdagingen van 5 rondes was zo laag, dat we ze niet voort wilden zetten. Met de uitdagingen van 7 rondes die gelijk verschijnen, gevolgd door de uitdagingen van 9 en 10 rondes, kunnen spelers al eerder meer smulpunten tijdens het evenement verdienen.”
 • De uitdaging van 7 rondes heeft nu betere voorbereidingstaken, zodat de kans op succes voor elke ronde wordt verhoogd.
  • “De uitdaging van 7 rondes was te lastig voor de beloningen die er tegenover stonden. Dit was deels te wijten aan het feit dat de geboden voorbereidingstaken niet krachtig genoeg waren om te compenseren voor de kans op succes. Het upgraden van deze taken zou deze uitdagingen iets makkelijker moeten maken.”
 • De evenementen van 6 en 12 zijn respectievelijk naar 4 en 8 uur verlaagd, met iets langere afkoelperiodes.
  • “Deze evenementen zijn niet bedoeld als het voornaamste onderdeel van deze Zoete Hapjes-uitdaging. Het doel van deze wijziging is je Sims wat meer vrije tijd te geven om aan andere taken te besteden.”
De Sims Mobile

Fashion Week

We hebben spannende content met ‘Fashion Week’ thema die de levensechte catwalkoutfits in het zonnetje zetten. Van Londen, Parijs en Milaan tot New York.

Draag je altijd zwart of kies je juist voor zomerse, felle kleuren? De outfits weerspiegelen trendy, invloedrijke stijlen en gloednieuwe designerstukken!

 • New York bestaat uit plumbob-oorbellen, pumps met bandje, strakke lange kapsels en een funky bliksemjurk! Verkrijgbaar tussen 11 september en 16 september.
 • Milaan heeft waaieroorbellen, leren rokjes, kittige hakken plus een pittig kapsel met pony en paardenstaart. Verkrijgbaar tussen 17 september en 22 september.
 • Parijs bestaat uit lange oorbellen, een lange kokerrok, puntige pumps, meerkleurige opengewerkte sweaters plus een kort bobkapsel! Verkrijgbaar tussen 23 september en 30 september.
 • Londen bestaat uit varianten van een snoezige bontjas, lange laarzen met hak, krullenkapsel en een bijpassend short met riem. Verkrijgbaar tussen 1 oktober en 8 oktober.

Bedankt namens het De Sims Mobile-team, veel plezier met deze modieuze update!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *