Vierde stemronde Creëer-een-Accessoirespakket voor De Sims 4 van start

De Sims 4: Community accessoirespakket

Gisteravond is de vierde stemronde van het Creëer-een-Accessoirespakket project voor De Sims 4 van start gegaan. Waar we in de derde stemronde mochten stemmen over de kledingstukken uit het pakket, is het ditmaal de beurt aan de voorwerpen. Hierin kunnen we uit een totaal van 121 voorwerpen de 28 beste kiezen.

Zoals in de eerste twee stemrondes al duidelijk werd, draait het pakket om breien en wordt de stijl het kleurrijke ‘hobbyhemel’. De voorwerpen zijn dan ook lekker fleurig met een boel kneuterige details. Je moet ervan houden natuurlijk, maar het heeft in ieder geval potentie.

Tijdens het stemmen zul je voorwerpen tegenkomen met een blauw nummertje erbij. Dat is om aan te geven dat die voorwerpen – zoals het er nu naar uitziet tenminste – te ontgrendelen en maken zijn via een nieuwe breivaardigheid. Een dergelijke tweedelig was uiteindelijk ook te zien bij de bekendmaking van de winnende kledingstukken.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *