Reviews Werelden

EA is ontzettend bedreven in het maken van werelden voor De Sims 3, steeds meer werelden komen er bij. Maar zijn ze allemaal wel je geld waard? Dit kan je allemaal lezen in onze reviews waarvan je hieronder de lijst kunt vinden.


BarnacleBayWereldReview

Barnacle Bay

Barnacle Bay is een eiland in de Simyanzee. Het is een heerlijk vakantieoord vol prachtige stranden, campings, parken en een moderne binnenstad. De nederzetting werd gesticht door piraten, vissers en kunstenaars. Nu kan iedereen hier lekker ontspannen op het strand of doorzakken in de kroeg. Als je hier op vakantie gaat, wil je nooit meer weg!
Zo wordt Barnacle Bay op de Barnacle Bay pagina van de officiële De Sims 3 site omschreven.
Maar is het allemaal wel zo heerlijk en prachtig op dit eiland voor De Sims 3?
En is het de 1650 Simpoints die je ervoor moet betalen wel waard?


HiddenSpringsWereldReview

Hidden Springs

Hidden Springs oefent een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op beroemdheden en rijken die er ontspanning zoeken en aan de sleur willen ontsnappen. Ze kunnen geen weerstand bieden aan de verhalen over de schijnbaar magische krachten die in de bossen en waterplassen ronddwalen. Sommige stedelingen die in de bossen wonen doen heel geheimzinnig en lijken een lichtgroene kleur te hebben. Zou er echt sprake zijn van magie?


LunarLakesWereldReview

Lunar Lakes

De nieuwe wereld Lunar Lakes is een fantastische wereld vol fantasie en is perfect voor de Sims die willen ontsnappen aan het dagelijkse leven. Het verhaal achter Lunar Lakes is dat er Sims die zijn gestrand op een buitenaardse planeet, nadat hun ruimteschip het begaf. Dit schip hebben zij tevens in het midden van de stad gelaten en hebben er een gebouw omheen geplaatst. De overlevende Sims gebruikten de technologie van hun thuisplaneet in combinatie met de ontdekte kristallen, zo kunnen toch overleven op Lunar Lakes.

Deze vindingrijke Sims hebben op deze manier al een paar generaties weten te overleven. Ze hebben wegen gebouwd, landbouw ontwikkeld en een bruisende kolonie gesticht. Maar is Lunar Lakes wel iets voor de Simmer die niet van fantasie houdt? In deze review willen wij, Nina en AnsjJ2, jullie zo veel mogelijk informatie geven over Lunar Lakes en of het de moeite waard is om de wereld aan te schaffen.


LuckyPalmsWereldReview

Lucky Palms

“Ga op verkenning in een gloednieuwe wereld – Ontdek de wonderen van Lucky Palms vandaag nog! In De Sims 3 Lucky Palms draait alles om rust en ontspanning! Door de vele parken, recreatieve locaties en een bloeiende culinaire gemeenschap, zul je je in een groene oase midden in de woestijn wanen. Deze woestijnstad bestaat uit prachtige tuinen, moderne gebouwen en knusse huisjes. die op de over van een smetteloos meer zijn gebouwd. Midden in de stad ligt een mysterieuze put, waarvan men zegt dat die de wensen van Sims met een puur hart uit laat komen… Wat ga jij wensen?”


SunlitTidesWereldReview

Sunlit Tides

“Ga op verkenning in een gloednieuwe wereld – Ontdek de wonderen van Sunlit Tides vandaag nog! Het moderne stadscentrum laat voldoende ruimte vrij voor een weelderig oerwoud vol exotische bungalows en vakantiewoningen aan de kust. De stad ligt ingeklemd tussen de zacht golvende oceaan en een met zon overgoten lagune. Geniet van een picknick op het strand, spreek stiekem met iemand af voor een romantisch afspraakje bij een waterval op het eiland, of kruip lekker tegen een andere Sim aan in de schaduw van een palmboom en kijk hoe de zon in de zee zakt. Zullen jouw Sims ware liefde vinden, of zich alleen al vermaken met de jacht?”


AuroraSkiesWereldReview

Aurora Skies

“Ga op verkenning in een gloednieuwe wereld – Ontdek de wonderen van Aurora Skies vandaag nog!
Een adembenemende omgeving en een onaangetaste natuur staan je te wachten in Aurora Skies! Dit curieuze kustplaatsje biedt de beste harmonieuze levensstijl: uitgestrekte grondstukken in een milieuvriendelijke gemeenschap, indrukwekkende watervallen die op de oevers van een geothermaal meer neerkletteren en heteluchtballonnen waarmee je door de bontgekleurde nachthemel zweeft. Wat zul jij in Aurora Skies vinden?”

 


MV1

De Sims 3 Monte Vista

“In Monte Vista ontdek je een charmant landschap waar het geld vanaf druipt, waarin villa’s met prachtig uitzicht over de zacht glooiende heuvels liggen verspreid. Verken de levendige gemeenschap door beroemde musea te bezoeken, een wandeling over de piazza te maken of de culinaire kunsten te leren met een authentieke houtgestookte oven. Vul de huizen van je Sims met de geur van versgebakken pizza’s, calzones, lasagnes en broden. Vinden je Sims de inspiratie om hun culinaire vuurtjes brandende te houden?”


DragonValleyWereldReview

Dragon Valley

“Welkom in Dragon Valley, een wereld vol fantastische mythen en legenden. Het is alweer jaren geleden dat volwassen draken dit vredige stadje lastig vielen, maar dat betekent niet dat de Sims niet meer op hun hoede hoeven te zijn. De elven in Dragon Valley werken hard om hun leger gereed te maken, de inwoners voor te bereiden op het ergste en ervoor te zorgen dat de wetenschap in staat is om de jonge draakjes klein te houden. Op dit moment is het luchtruim nog veilig, maar in de stad laait de vete tussen de familie Mithrilen en O’Connell hoog op. Het is een strijd tussen traditie en voortgang. Welke zijde kies jij?”


Midnight Hollow
Midnight Hollow

“Zoek je innerlijke licht in de duistere pracht en praal van Midnight Hollow. Ga op avontuur in een wereld waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Onder de stille hemel van Midnight Hollow zijn het de inwoners die stralen. De excentrieke Sims in dit stadje hebben dit eeuwenoude Victoriaanse stadje helemaal naar hun hand gezet. Hoe zul jij jezelf ontplooien in een stad waar alles om creativiteit en individualiteit draait?”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *