De belangrijkste nieuwtjes over De Sims van week 33

Het is weer zondag dus tijd voor ons S3N Nieuws Overzicht met daarin de belangrijkste nieuwtjes over De Sims 3 van de afgelopen week kort samengevat. Zo begin ik meestal het nieuws overzicht maar ik ben een dag te laat door alle drukte van afgelopen weekend.

Het was me het weekje wel zeg op De Sims nieuws gebied en dat kwam voornamelijk door de Gamescom 2010 die afgelopen week in Keulen in Duitsland is gehouden en die een ware lawine aan nieuwtjes teweeg bracht. Om het iets overzichtelijker te maken heb ik deze week daarom de boel een beetje onderverdeeld per spel. Ook handig als je in 1 game niet echt geïnteresseerd bent: dat sla je dat deel gewoon over. Ik weet dat ik lang niet alles genoemd heb dus je kunt altijd zelf nog terugbladeren op onze homepage of gebruik maken van de Tags en Categorieën die we altijd gebruiken bij alle berichten.

  • De Sims 3 Supersnelle Accessoires

Laten we maar beginnen met een beetje melig nieuwtje: De Sims 3 Fast Lane heet in Noorwegen De Sims 3 Full Fart en er zijn nog 2 artworks online gekomen. Vreemd genoeg is er nog steeds geen echte trailer van dit accessoires pakket maar als je al het beeld materiaal wat er is wilt bekijken dan kun je die vinden op onze De Sims 3: Supersnelle Accessoires (SP2) informatie pagina.

  • De Sims 3 Na Middernacht

Wat betreft De Sims 3 Na Middernacht is er erg veel gebeurt en ik zal proberen me te beperken tot de belangrijkste zaken al is dat niet makkelijk. Op dinsdag kwam Gamespot met een preview online en eindelijk weten we de naam voor de buurt die in Na Middernacht zal zitten: Bridgeport. We hebben deze preview voor jullie vertaald: Gamespot: Nieuwe buurt heet Bridgeport (vertaald). En ook Gamepro had een goede preview die we voor jullie vertaald hebben, de laatste is geen integrale vertaling geworden maar een opsomming van de belangrijkste punten uit de preview. Verder is door EA de box van De Sims 3 Na Middernacht vrijgegeven en die ziet er toch wel fraai uit.

De komende week komt ook onze preview online van De Sims 3 Na Middernacht: hij is al klaar maar moet alleen nog vertaald worden en we zetten beide versie altijd tegelijk online. Later deze week komen nog meer previews online van zowel Nederlandse als Duitse fansites die op de Gamescom 2010 bij Behind Closed Doors presentaties waren.

Wel zijn er wat nieuwe screens en artworks online gekomen en die vindt je onderaan op onze De Sims 3: Na Middernacht – screens, artworks en video’s pagina.

  • De Sims 3 Consoles & Handhelds

De afgelopen week ook veel nieuws over De Sims 3 op Consoles, uiteraard zat er een erg leuke video in de persconferentie van EA op de Gamescom 2010 die je hier op onze homepage kunt bekijken. Er zijn de afgelopen week veel meer screens en video’s online gekomen maar die ga ik niet apart noemen. 2 video’s wil ik nog wel even melden en die zijn van een presentatie op de EA Stand: Gamescom 2010: presentatie De Sims 3 consoles.

IGN heeft ook nog een preview online gezet. En er zijn, onder andere van de Gamescom 2010 nieuwe video’s en screens online gekomen die je allemaal op onze De Sims 3 voor Consoles en Handhelds: screens, artworks en video’s pagina vind.

  • De Sims Middeleeuwen

Ook volop nieuws over de nieuwe game: De Sims Middeleeuwen. Dinsdag konden we eindelijk onze De Sims Middeleeuwen preview online zetten die Xelles heeft gemaakt tijdens zijn trip begin juli naar EA in Amerika. We hadden zelf al een vertaling naar het Engels gemaakt maar inmiddels is de preview al vertaald naar het Duits, Frans, Pools en Spaans. Niet alleen wij waren er maar ook Mark van Simsplanet 2 en nog 2 Nederlandse journalisten, de links naar hun verslagen vind je in deze post op onze site.

Verder zijn er nog wat previews online gekomen: De Sims Middeleuwen preview op IGN, 2 previews op Gamepro en Jeuxvideo en nog een De Sims Middeleeuwen developers presentatie.

En uiteraard was er op de Gamescom 2010 een openbare presentatie en de officiële trailer is er nu. Deze 2 video’s hebben we ook online gezet en we hebben we screens van gemaakt zodat jullie geen detail hoeven te missen: De Sims Middeleeuwen: 53 screens van trailer en Gamescom 2010 presentatie. Maar ook Xelles heeft van de presentatie vrijdag een video gemaakt en op ons YouTube kanaal geupload.

Al het nieuwe De Sims Middeleeuwen beeldmateriaal vindt je onderaan op onze De Sims Middeleeuwen: screens, artworks en video’s pagina.

  • Overig nieuws

De dinsdag was een drukke dag want EA gaf ook een persconferentie op de Games 2010 over alle games die zij daar zouden presenteren.

Toen Xelles is Amerika was heeft hij niet alleen De Sims Middeleeuwen gezien maar ook Darkspore en hij heeft er een preview over gemaakt. Ook op de Gamescom 2010 was er een stand voor Darkspore en heeft Xelles daar een privé presentatie kunnen bijwonen samen met een producer en zelfs de game even kunnen spelen. Misschien dat we later nog een verslag hiervan maken maar dat is niet zeker.

  • Special: vrijdag 20 Augustus – Gamescom 2010

Vrijdag 20 augustus waren 7 Nederlandse De Sims fansites door EA Nederland uitgenodigd om naar de Gamescom 2010 in Keulen – Duitsland te komen voor een aantal Behind Closed Doors presentaties en uiteraard om de enorme EA stand daar te bekijken.

’s Ochtends was er een besloten presentatie van De Sims 3 Consoles, aan het begin van de middag een besloten presentatie van De Sims 3 Na Middernacht en De Sims Middeleeuwen, in de namiddag een besloten presentatie van Darkspore. Niet alle fansites waren bij alle presentaties; we hebben alle verslagen die er nu zijn voor jullie op een rijtje gezet.

Het was een erg leuke dag en we hebben veel geleerd, veel lol gehad, wat geroddeld en ook ons Duits wat kunnen verbeteren; al begreep geen Duitser ons echt.

| Gamescom 2010: verslagen op Nederlandse De Sims fansites |

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *