De belangrijkste nieuwtjes over De Sims van week 37

Het is weer zondag dus tijd voor ons S3N Nieuws Overzicht met daarin de belangrijkste nieuwtjes over De Sims 3 van de afgelopen week kort samengevat. Zo begin ik meestal het nieuws overzicht maar ik ben een dag te laat door alle drukte van de afgelopen week.

Het grote nieuws van de afgelopen week was natuurlijk dat het team wat aan De Sims 3 werkt bezig is om seizoenen / weersomstandigheden aan De Sims 3 toe te voegen. We hebben inmiddels 2 bevestigingen hiervan gehad: het eerste nieuwtje daarover kwam afgelopen woensdag na een presentatie in Italië van De Sims 3 Na Middernacht. En tijdens een soortgelijke presentatie in Duitsland werd dit nieuwtje door een producer bevestigd.

Het nieuws van de afgelopen week werd helemaal gedomineerd door de presentaties van De Sims 3 Na Middernacht, De Sims 3 op Consoles en zelfs een mini presentatie van Barnacle Bay in Italië, Polen en Duitsland. Jammer genoeg heeft EA ons vanochtend laten weten dat er in Nederland geen sneak – preview komt: we hebben die eigenlijk al gehad tijdens de Gamescom 2010. Persoonlijk vind ik dat een teleurstelling omdat op de Gamescom 2010 ook Duitse en Franse fansites aanwezig waren en die hebben de afgelopen week natuurlijk wel weer een kans gehad om de nieuwe games te bekijken. Maar echt klagen erover zullen we niet: EA Nederland doet veel voor De Sims Community en zeg nu zelf: er is ook al zoveel bekend toch?

Enfin: back on topic maar weer. Ik ga in dit S3N nieuws overzicht niet alle previews van De Sims 3 Na Middernacht van de afgelopen week melden; dat zijn er gewoon teveel. Ik zal wel even de belangrijkste, interressantste, leukste melden. De Italiaanse Fansite De Sims 3 Cri heeft van de presentatie in Milaan van De Sims 3 Na Middernacht een groot verslag online gezet met veel details en veel screens. En ook Edenstyle kwam met een leuke preview waarvan wij het grootste deel vertaald hebben. Vooral de alle informatie over de vampieren is erg leuk om te lezen en de reacties zijn vrijwel allemaal erg positief.

Ook in Duitsland is er een presentatie geweest en Simfans en Simtimes hebben heel wat gemeld. Al tijdens de presentatie zat Simfans druk te twitteren oa over Blingaboo, de hiphop kabouter die we in het spel zullen zien. We hebben de belangrijkste punten uit de Simfans preview voor jullie vertaald en in dit topic op ons forum gezet.

Verder heeft Grand Rodiek nog een interview gegeven aan Gamesradar over De Sims 3 Na Middernacht en een vertaling van dit interview vind je in dit topic op ons forum. Ook er is op de officiële De Sims 3 site een producers blog online gekomen met van alles en nog wat over beroemdheden. Net als met De Sims 3 Wereldavonturen zullen tussen nu en de release op 28 oktober wel meerdere blogs online komen. En EA Nederland heeft de Officiële Nederlandse box vrijgegeven.

Ook over Bridgeport, de nieuwe buurt die in De Sims Na Midderacht zal zitten, is er leuke informatie en zelfs een video online gekomen. Informatie en leuke screens vind je onder andere in Sims 3 Cri update De Sims 3 Na Middernacht preview en Meer details over Bridgeport in De Sims 3 Na Middernacht. En de genoemde video van Bridgeport komt van de Poolse fansite Centrum Simów.

Zoals gezegd: er zijn afgelopen week ook nieuwe screens en video’s online gekomen, je vind ze allemaal vanaf deze post op ons forum. En niet schrikken want het zijn er erg veel!

Voor ik met het De Sims 3 voor Consoles & Handhelds nieuws begin wil ik even zeggen dat ons nieuwe teamlid I_M Jimmy al het nieuws over consoles gaat doen. Eerst maar even wat iPhone nieuwtjes: de afgelopen week is De Sims 3 Ambities voor de iPhone gereleased en er is een officiële trailer online gekomen. En er zijn wat reviews onlie gekomen: een video review van App Spy en een ‘gewone’ review op AppModo. Wat betreft De Sims 3 Na Middernacht voor de iPhone: die zal in het eerste kwartaal van 2011 te koop zijn.

EA heeft een hele nieuwe website voor De Sims 3 op Consoles & Handhelds online gezet met leuke screens, avatars en wallpapers en er is ook een nieuwe trailer. Jammergenoeg zal de De Sims 3 voor de Nintendo Wii pas op 4 november 2010 uitkomen en dat is 1 week later dan de planning was. De andere versies zullen gewoon op donderdag 28 oktober te koop zijn.

Girlgamer heeft nog een review van de Xbox 360 versie online gezet. En de Italiaanse fansite Sims 3 Cri heeft tijdens de presentatie in Milaan flink wat aantekeningen en screens gemaakt. En wat betreft de presentaties van de consoles versies in Polen heeft de Poolse fansite Sims True Life 2 video’s online gezet.

Deze video’s en nog veel meer screens van De Sims 3 voor Consoles & Handhelds kun je vanaf deze post op ons forum vinden.

Wat betreft Barnacle Bay, de nieuwe wereld / buurt die deze week op De Sims Store te koop al zijn, is er ook nieuws te melden. Allereerst zijn er officiële nieuwe screens te zien en zowel de Poolse fansite Sims True Life als Centrum Simów hebben video’s online gezet waarin de buurt te zien is. Alle informatie, screens en video’s over Barnacle Bay vind je ook in dit topic op ons forum.

Zo dat was het wel weer voor deze week, ik hoop dat jullie er weer wat aan hebben gehad. Het is elk S3N weekoverzicht weer veel lezen en klikken dus het beste is om gewoon elke dag onze site én ons forum te bezoeken zodat je echt helemaal niks mist!

7 reacties

 1. Gewoon keidhard blijven volhouden dat het zondag is 😉

  En toch tof hoor 😛 Dat je elke week weer zo’n samenvatting online zet, want ik had wel wat gemist, aangezien ik niet steeds al die filmpjes kijk

 2. Thanks: we weten dat er elke week zoveel nieuws is dat het soms niet bij te houden is, zelfs voor ons niet en we denken vaak voor jullie ook niet. Vandaar dit Nieuws Overzicht: elke ‘zondag’ veel werk: maar ja daar zitten we hier ook voor; het is niet altijd fun zeg maar 😛

 3. Het zal vast niet allemaal leuk zijn nee 😛 Maar ik weet zeker dat er veel mensen zijn – ook die het niet posten – die het helemaal tegek vinden wat jij en de rest van het team allemaal doen op de site!

 4. ik wil ff zeggen tegen iedereen op sims3nieuws

  GA VOORLOPIG NIET MEER OP TWITTER
  ER IS EEN VRESELIJK VIRUS GEVONDEN
  DAT DE COMPUTER/LAPTOP UITSCHAKELT
  IK HERHAAL BLIJF VOOR LOPIG FF VAN TWITTER AF.

  ga je niet al te druk maken ik zeg het erg maar heel erg is het
  niet ik kom gewoon een beetje overdreven over
  meschien is het evengoed handig als het ff op de site word vermeld???

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *