Je kunt gewoon niet zonder!

Maxis Monthly 4 december 2018

Vanavond om 20:00 Nederlandse tijd is het tijd voor alweer de derde Maxis Monthly, de maandelijkse show waarin wordt teruggeblikt op wat er de afgelopen maand is gebeurd binnen de De Sims community en wordt vooruitgekeken naar wat er komen gaat. De livestream duurt een halfuurtje en is hieronder of direct op Twitch live te volgen. SimGuruKate heeft bevestigd dat er na het terreingereedschap en het eerstenpersoonsaanzicht uit de eerdere twee Maxis Monthly’s ook nu iets nieuws voor De Sims 4 zien zal zijn, al komt dat niet aan het niveau van de eerdergenoemde features. Hoe en wat dat precies inhoudt zullen we vanavond verder zien.

Update: de herhaling staat online.

“Maxis Monthly 4 december 2018” verder lezen

Vanavond derde De Sims 4 Word Beroemd livestream over Del Sol Valley en bouwen

Het is inmiddels nog maar een weekje totdat De Sims 4 Word Beroemd uitkomt waardoor we inmiddels ook alweer zijn aanbeland bij de laatste van de drie livestreams van het uitbreidingspakket. Nadat we de vorige keren al meer te zien kregen van de acteercarrière en Creëer-een-Sim, en reputatie en faam, is het nu de beurt aan Del Sol Valley, de nieuwe wereld, en bouwen. De livestream begint vanavond om 20:00 uur Nederlandse tijd en duurt een uurtje. Tegen die tijd kun je de livestream hier op de homepage volgen of direct op Twitch bekijken.

Update 22:45 uur: de herhaling staat online.

“Vanavond derde De Sims 4 Word Beroemd livestream over Del Sol Valley en bouwen” verder lezen

Vanavond tweede Maxis Monthly en De Sims 4 Word Beroemd livestream

Vanavond staan er niet één maar twee verschillende livestreams op het programma. Om 20:00 uur Nederlandse tijd wordt eerst afgetrapt met de tweede Maxis Monthly. In deze maandelijkse show kijkt SimGuruKate samen met andere SimGuru’s terug op de afgelopen maand en wordt er ook vooruitgeblikt op wat er komen gaat. Nadat het terreingereedschap en de nieuwe style influencer carrière werden geteased in de vorige Maxis Monthly staat ons ook ditmaal een teaser te wachten voor een nieuwe feature uit de komende update. Zoals ook gemeld zal niet zo spectaculair zijn als het terreingereedschap bijvoorbeeld, dus we zullen zien.

Na een half uurtje zal de livestream overgaan in de tweede livestream van het uitbreidingspakket De Sims 4 Word Beroemd. Deze livestream die oorspronkelijk op afgelopen vrijdag stond gepland, gaat dieper in op het reputatiesysteem uit het uitbreidingspakket. Het pakket draait immers om beroemdheid en tijdens deze livestream wordt dan ook duidelijker uitgelicht wat beroemd zijn allemaal inhoudt en hoe je het vergaart. Deze livestream duurt grofweg anderhalf uur.

Beide livestreams kun je vanavond hieronder bekijken. Na afloop zullen we hier ook de herhaling plaatsen voor degene die het hebben moeten missen.

Update: beide herhalingen staan inmiddels online.

“Vanavond tweede Maxis Monthly en De Sims 4 Word Beroemd livestream” verder lezen

Vanavond De Sims 4 Word Beroemd livestream over Creëer-een-Sim en acteren

Vanavond zal de eerste van de in totaal drie livestreams van De Sims 4 Word Beroemd plaatsvinden. Tijdens deze livestream zal worden ingegaan op alle nieuwe kledingstukken uit Creëer-een-Sim en de acteercarrière, de nieuwe open carrière uit het uitbreidingspakket en een van de manieren om faam te vergaren.

Verwacht nu overigens nog niet te veel van de wereld en de overige gameplay te zien: dat volgt namelijk tijdens de respectievelijk derde en tweede livestream nog. De livestream vanavond begint om 20:00 uur Nederlandse tijd en duurt ongeveer een uurtje. Hieronder kun je het dan live volgen.

Update 21:15 uur: de herhaling staat online.

“Vanavond De Sims 4 Word Beroemd livestream over Creëer-een-Sim en acteren” verder lezen

Vanmiddag Sims Camp livestream

Deze week wordt het Sims Camp gehouden in Londen waarin een select gezelschap van EA Game Changers de kans krijgt onder andere De Sims 4 Word Beroemd en het opkomende evenement van De Sims Mobile alvast uit te proberen. Tussendoor is er ook feest en gezelligheid, en daar mogen we straks dan ook getuigen van zijn. Er is namelijk aangekondigd dat er vanaf 13:00 uur Nederlandse tijd gestreamd zal gaan worden vanuit Londen.

Verwacht er natuurlijk geen nieuwswaardig feitjes aan over te houden omdat het simpelweg zal gaan over leven tijdens het Sims Camp zelf. Foto’s en andere ervaringen van de eerste dag kun je zo bijvoorbeeld al vinden met de hashtag #SimsCamp.

“Vanmiddag Sims Camp livestream” verder lezen