Je kunt gewoon niet zonder!

Vanavond speciale Maxis Monthly

Vanavond op 20:00 Nederlandse tijd zal er weer een nieuwe Maxis Monthly te volgen zien. En omdat het vandaag 4 februari is – voor wie het niet weet; dat betekent de negentiende verjaardag van de franchise – belooft het een feestelijke uitzending te gaan worden. Wat SimGuruKate en de andere SimGuru’s precies in petto hebben voor ons blijft nog even een verassing, al worden er sowieso codes weggeven voor verschillende uitbreidingen op zowel de pc als de console. Genoeg reden om te kijken dus vanavond!

“Vanavond speciale Maxis Monthly” verder lezen

Maxis Monthly 8 januari 2019

Nu de kerstvakantie achter de rug is, zal ook het nieuws rondom De Sims langzaamaan weer op gaan starten. Dat begint vanavond met de eerste Maxis Monthly van 2019. Om 20:00 uur Nederlandse tijd zal SimGuruKate ons een half uur lang proberen te vermaken met wat er de afgelopen maand in de De Sims-community is gebeurd en wat er komen gaat de komende maand. De stream is hieronder live te volgen en kun je tevens direct op Twitch bekijken.

De afgelopen keren werd er tijdens de Maxis Monthly’s steeds nieuwe content getoond, bijvoorbeeld van het terrein gereedschap of het eerstenpersoonsaanzicht. Of dat ook nu gaat gebeuren, dat is nog niet bekend. Wel heeft SimGuruKate duidelijk laten weten dat er tijdens deze en alle volgende live stream in ieder geval geen nieuwe pakketten zullen worden aangekondigd, en dat er ook niet altijd nieuwe content voor De Sims 4, De Sims Mobile en/of De Sims FreePlay getoond zal worden. Blijf bovendien altijd vriendelijk tegen de SimGuru’s en andere Simmers in de chat en op sociale media, zelfs al valt het allemaal tegen.

Update 21:00 uur: de herhaling staat online.

“Maxis Monthly 8 januari 2019” verder lezen

Maxis Monthly 4 december 2018

Vanavond om 20:00 Nederlandse tijd is het tijd voor alweer de derde Maxis Monthly, de maandelijkse show waarin wordt teruggeblikt op wat er de afgelopen maand is gebeurd binnen de De Sims community en wordt vooruitgekeken naar wat er komen gaat. De livestream duurt een halfuurtje en is hieronder of direct op Twitch live te volgen. SimGuruKate heeft bevestigd dat er na het terreingereedschap en het eerstenpersoonsaanzicht uit de eerdere twee Maxis Monthly’s ook nu iets nieuws voor De Sims 4 zien zal zijn, al komt dat niet aan het niveau van de eerdergenoemde features. Hoe en wat dat precies inhoudt zullen we vanavond verder zien.

Update: de herhaling staat online.

“Maxis Monthly 4 december 2018” verder lezen

Vanavond derde De Sims 4 Word Beroemd livestream over Del Sol Valley en bouwen

Het is inmiddels nog maar een weekje totdat De Sims 4 Word Beroemd uitkomt waardoor we inmiddels ook alweer zijn aanbeland bij de laatste van de drie livestreams van het uitbreidingspakket. Nadat we de vorige keren al meer te zien kregen van de acteercarrière en Creëer-een-Sim, en reputatie en faam, is het nu de beurt aan Del Sol Valley, de nieuwe wereld, en bouwen. De livestream begint vanavond om 20:00 uur Nederlandse tijd en duurt een uurtje. Tegen die tijd kun je de livestream hier op de homepage volgen of direct op Twitch bekijken.

Update 22:45 uur: de herhaling staat online.

“Vanavond derde De Sims 4 Word Beroemd livestream over Del Sol Valley en bouwen” verder lezen

Vanavond tweede Maxis Monthly en De Sims 4 Word Beroemd livestream

Vanavond staan er niet één maar twee verschillende livestreams op het programma. Om 20:00 uur Nederlandse tijd wordt eerst afgetrapt met de tweede Maxis Monthly. In deze maandelijkse show kijkt SimGuruKate samen met andere SimGuru’s terug op de afgelopen maand en wordt er ook vooruitgeblikt op wat er komen gaat. Nadat het terreingereedschap en de nieuwe style influencer carrière werden geteased in de vorige Maxis Monthly staat ons ook ditmaal een teaser te wachten voor een nieuwe feature uit de komende update. Zoals ook gemeld zal niet zo spectaculair zijn als het terreingereedschap bijvoorbeeld, dus we zullen zien.

Na een half uurtje zal de livestream overgaan in de tweede livestream van het uitbreidingspakket De Sims 4 Word Beroemd. Deze livestream die oorspronkelijk op afgelopen vrijdag stond gepland, gaat dieper in op het reputatiesysteem uit het uitbreidingspakket. Het pakket draait immers om beroemdheid en tijdens deze livestream wordt dan ook duidelijker uitgelicht wat beroemd zijn allemaal inhoudt en hoe je het vergaart. Deze livestream duurt grofweg anderhalf uur.

Beide livestreams kun je vanavond hieronder bekijken. Na afloop zullen we hier ook de herhaling plaatsen voor degene die het hebben moeten missen.

Update: beide herhalingen staan inmiddels online.

“Vanavond tweede Maxis Monthly en De Sims 4 Word Beroemd livestream” verder lezen

Vanavond De Sims 4 Word Beroemd livestream over Creëer-een-Sim en acteren

Vanavond zal de eerste van de in totaal drie livestreams van De Sims 4 Word Beroemd plaatsvinden. Tijdens deze livestream zal worden ingegaan op alle nieuwe kledingstukken uit Creëer-een-Sim en de acteercarrière, de nieuwe open carrière uit het uitbreidingspakket en een van de manieren om faam te vergaren.

Verwacht nu overigens nog niet te veel van de wereld en de overige gameplay te zien: dat volgt namelijk tijdens de respectievelijk derde en tweede livestream nog. De livestream vanavond begint om 20:00 uur Nederlandse tijd en duurt ongeveer een uurtje. Hieronder kun je het dan live volgen.

Update 21:15 uur: de herhaling staat online.

“Vanavond De Sims 4 Word Beroemd livestream over Creëer-een-Sim en acteren” verder lezen