Je kunt gewoon niet zonder!

Video

Vanavond De Sims 4 Jungle Avonturen livestream

Vanavond zal de eerste van de twee livestreams van De Sims 4 Jungle Avonturen te volgen te zijn. De livestream zal om 20:00 uur Nederlandse tijd beginnen en dan live via de stream hieronder te volgen zijn. Mocht dat niet werken, dan kun je ook nog altijd direct op Twitch terecht.

Tijdens de livestream worden ditmaal Creëer-een-Sim, bouwen en de nieuwe wereld Selvadorada getoond. Aangezien de livestream van volgende week meer zal laten zien over het verkennen van tombes en alles wat daarbij komt kijken, verwacht ik overigens dat het nu nog voornamelijk over de eerste twee punten zal gaan. We zullen het vanavond wel zien. Mocht je er niet bij kunnen zijn vanavond, dan kun je na afloop in deze post ook de herhaling vinden van de livestream.

Update 21:11 uur: de herhaling staat online.

“Vanavond De Sims 4 Jungle Avonturen livestream” verder lezen

Video

Vanavond trailer en aankondiging van De Sims 4 Jungle Avonturen

Volgens de afgelopen nacht uitgebrachte teaser volgt vanavond de officiële aankondiging inclusief trailer van De Sims 4 Jungle Avonturen. De teaser zelf laat verder al een glimp zien van Selvadorada, de nieuwe wereld uit het game pack.

Zoals afgelopen week – per ongeluk – op Origin al bekend werd gemaakt, draait dit game pack om het verkennen van een mysterieuze jungle-wereld op zoek naar verborgen schatten. Je begint in een basiskamp waar je kunt voorbereiden op je verkenningstochten, en kunt tijdens die tochten dan weer te maken krijgen met verschillende gevaren als obstakels en giftige spinnen. Ook de teaser laat daar al verschillende beelden van zie. Qua concept lijkt het veel op De Sims 3 Wereldavonturen, al zal vanavond wel duidelijk worden in hoeverre dat waar is.

Video

Vanavond De Sims 4 Wasgoed Accessoires livestream

Vanavond om 21:30 uur Nederlandse tijd zal er een livestream te volgen zijn over De Sims 4 Wasgoed Accessoires. In ongeveer een uurtje twee uurtjes tijd wordt het dertiende accessoirespakket dan uitgebreid getoond en wordt er ook meer verteld over de ontwikkeling ervan. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ze dan ook rechtstreeks stellen aan de betrokken SimGuru’s.

De livestream zal worden geleid door SimGuruGraham en SimGuruDrake, en vanavond live te volgen zijn via de onderstaande stream. Mocht die niet werken, dan kun je ook nog altijd terecht op Twitch. Na afloop zullen we in dit bericht ook de herhaling plaatsen voor degene die het hebben moeten missen.

Update 13 januari 2018: de herhaling staat nu ook online als je het gehele bericht bekijkt. Het is een lange geworden ditmaal: bijna twee uur namelijk!

“Vanavond De Sims 4 Wasgoed Accessoires livestream” verder lezen